Ганна Саліванчук хизується відпочинком в Карпатах без Олександра Божкова: куди подівся зірковий продюсер

Дружина відомого продюсера "Кварталу-95" Олександра Божкова - Ганна Саліванчук похизувалася прекрасним відпочинком в Карпатах без свого чоловіка.

Дружина продюреса “Кварталу-95” Олександра Божкова – Ганна Саліванчук показала своїм прихильниками, як відпочиває без свого чоловіка та насолоджується часом, проведеним на самоті.

Відомо, що Саліванчук поїхала з дітьми на відпочинок в Карпати, але про її чоловіка навіть й близько нічого не чути. Вона не показує його у своїх соціальних мережах та ніде про нього не згадує. Так трапилося й цього разу. Якщо чоловік все ж таки з нею – це залишається в секреті.

Ганна та Олександр Божков познайомились в гримерці під час зйомок українського серіалу “Одного разу під Полтавою”. Чоловік випадково зайшов до її гримерки та дуже швидко її покинув, а наступна зустріч відбувалася під час концерту Джамали через майже півтора місяці. Тоді Олександр запросив її на прогулянку, але вона йому відмовила і нікуди не пішла.

Наступного дня він прийшов в театр, де того вечора виступала Ганна, але не додивився виставу на пішов, бо на роботі щось трапилось. Тоді Ганна була розлючена і зацікавлена водночас.

Ганна Саліванчук та Олександр Божков
Ганна Саліванчук та Олександр Божков

Іншого разу Божков додивився виступ до кінця і в них був прекрасний вечір на самоті: вони розмовляли та не могли натішитись компанією одне одного. Так продовжувалось цілий тиждень, але нічого більше, окрім розмов, на тих зустрічах не було.

І от чоловік вкотре запросив її до себе додому і вона не відмовилась. Прийшовши в гості до свого майбутнього чоловіка, він показав їй своє дитяче фото і вона раптово розплакалась. Дівчина зрозуміла, що хоче будувати з ним життя і народити для нього дітей. Перший син в пари народився через рік після цієї зустрічі, в 2015 році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини