Куди зник Вадим Олійник: колись відомий напарник Володимира Дантеса не зміг досягти успіху у сольній кар’єрі

Вадим Олійник після початку своєї сольної кар'єри на цілих два роки зник з медіа-простору, але його повернення не закінчилось успіхом. Чим він займається зараз?

Колись відомий Вадим Олійник разом з Володимиром Дантесом підкорили собі серця дівчат на всю українську сцену. У 2008 році хлопці пішли на “Фарбику зірок”, щоб будувати свою співочу кар’єру і ними зацікавилась Наталя Могилевська. Співачка та продюсерка взялася за дует руками та ногами, вони стали дуже популярними.

Володимир Дантес та Вадим Олійник були на піку
Володимир Дантес та Вадим Олійник були на піку

У 2010 році дует випустив альбом “Мені вже 20”, в який увійшло 14 пісень. Рейтинги злетіли до небес і продовжували тримати перші позиції, але не так вже й довго. Всього дует проіснував 6 років. Це не так вже й багато, але й не мало для української сцени. Вадим прийшов до Могилевської та заявив про те, що він хоче йти у вільне плавання. Ця новина приголомшила не лише продюсерку, але й його колегу – Володимира Дантеса, якому довелося також йти у сольну кар’єру.

Вадим Олійник ще з 2010 року будував свою кар’єру в футбольному клубі “Маестро”, він був і досі є там захисником, але й про музику він не забуває. Після того, як дует Дантеса та Олійника оголосив про розпад, Вадим на 2 роки зник з медіа-простору. Лише в 2017 році прихильники  почули його дві пісні “Запалювати молодим” та “Дівчинка року”. Після цього він випустив нові композиції у 2019 і 2022 році.

Куди зник Вадим Олійник
Куди зник Вадим Олійник

Прихильники дуета часто говорять про те, що Олійник зробив велику помилку, бо він так і не зміг піднятися на вищу сходинку популярності, чого не скажеш про Дантеса. Його запрошують на різні шоу, проєкти, про нього говорив весь інтернет через головне розлучення року з Дорофєєвою, у нього свій благодійний проєкт та багато іншого.

Вадим Олійник також займається благодійністю та розлучився, але про подробиці з його життя мало що відомо і він не знаходиться в центрі уваги преси та прихильників, а його музика так і не підкорила чарти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини