“Чекаю, поки ляже в ліжко, щоб…”: племінниця Софії Ротару Соня Хлябич розповіла, що робить з чоловіком

Соня Хлябич розповіла своїм прихильникам у соціальних мережах, як вона жартує над своїм чоловіком щовечора, коли той лягає в ліжко, щоб відпочити.

Соня Хлябич – українська співачка, яка оголосила про закінчення своєї кар’єри минулого року. Відомо, що вона також є племінницею відомої української співачки Софії Ротару. Соня, як і будь-яка публічна особа, любить ділитися з прихильниками жартами, своїм особистим життям та багато іншим. Дівчина вийшла заміж за хокеїста Олега Петрова і не приховує тонкощів особистого життя з чоловіком.

Цього разу колишня співачка опублікувала кумедне відео, на якому вона розповіла, як знущається з свого чоловіка кожного вечора. За її словами, Соня очікує, поки чоловік ляже в ліжко відпочивати і просить його щось принести, або зробити.

“Чекаю, поки мій чоловік ляже в ліжко, щоб попросити його поставити мій телефон на зарядку, вимкнути світло та щоб приніс мені води”, – пише Соня в описі відео.

Прихильники дівчини, на чолі з Софією Ротару, підтримали дівчину в коментарях та посміялися з життєвої ситуації. Як виявилося, Соня не одна така, хто любить жартома надокучати своїй другій половинці.

Перед цим Хлябич опублікувала фотографію з своїм чоловіком. Дівчина обіймалася з коханим позуючи для фото в неймовірній червоній сукні та підборах бежевого кольору, а чоловік обрав для себе чорні штани, чорну сорочку та біле взуття.

Крім фотографій з коханим, на її сторінці багато постів в підтримку України та української армії, збори коштів та прості фотографії з життя дівчини. Вона ділиться абсолютно всім, що хоче показати і не приховує від публіки якихось особливих моментів свого життя, а показує себе такою, якою вона є.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини