Актор “Кварталу-95” Руслан Ханумак розповів правду про зради Шаманській: “Розважався з друзями”

Руслан Ханумак та Аліна Шаманська, як виявилося, розлучилися ще рік тому, але ніде про це не говорили. Чоловік розповів правду про чутки стосовно його зрад екс-дружині.

Шоумен та продюсер “Кварталу-95” розлучився з Аліною Шаманською рік тому, але плітки про їхні стосунки досі не вщухають. 8 січня Аліна підігріла публіку фотографією свого колишнього чоловіка, на якій він зображений в доволі цікавій позі з блогеркою Анною Алхім.

“Потрібно набратися сміливості та признати, що це не твій чоловік. Чи те, що на фото, стало причиною нашого розлучення? Точно, що ні. Це просто остання крапка і дуже велика. Мене не потрібно шкодувати, я буду щаслива, але не з ним”, – написала Шаманська.

Провокаційне фото Руслана з Алхім
Провокаційне фото Руслана з Алхім

Руслан Ханумак на такі провокації не став мовчати та відповів на це у своїй манері, після того, як його почали поливати брудом в Мережі. Чоловік заявив, що це дуже по-дурному, звинувачувати його у зраді, якої не було і вони з Шаманською не разом вже дуже давно, але ніяк цього не афішували, бо не хотіли. Натомість, Аліна вирішила “хайпанути” на темі розлучення та опублікувала фотографію з Анною, через це він відкрив очі підписникам на правду.

“По-перше, я нікому не зраджував, не обіймався та не цілувався, знаходячись у стосунках. Ми приїхали з моїм другом до його подружки на декілька годин. По-друге, перед тим, як поливами мене, мою сім’ю, рідних та близьким брудом і бажати всім нам смерті, спочатку розберіться в тому, що ми розлучилися ще до початку війни”, – роповідає Руслан.

Також продюсер додав, щоб підписники були обережні у своїх словах та висловах, тому що все зло повертається до тих, хто його робить, а значить, що коментаторам повернуться ці злі слова, що вони йому наговорили.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини