“Дьомін, це ти?”: Леся Нікітюк похизувалася неймовірними букетами червоних та білих троянд

Леся Нікітюк опублікувала фотографію з неймовірними букетами троянд на своїй сторінці в Мережі. Хто ж став тим самим героєм-коханцем, що підкорив її серце?

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк приголомшила прихильників фотографією з букетом великих червоних троянд. При цьому, Леся не знає, хто подарував їй таку красу та висловила свої припущення у соціальних мережах.

“Машуковський, то точно не ти”, – написала дівчина під однією з фото.

Квіти для Лесі Нікітюк
Квіти для Лесі Нікітюк

Також Леся позначила Славу Дьоміна та актора Богдана Шелудяка з припущенням, що це хтось з них. Хлопці миттєво відреагували на жартівливе припущення Лесі Іванівни. Богдан написав, що попросив кур’єра залишити записку, що це від нього, а от Слава Дьомін поділився, що троянди вирощував особисто сам на своєму балкончику.

Хто направді став цим таємним прихильником – Леся не розкриває. Чи справді не знає, чи просто приховує неймовірного красеня за кадром – дізнаємося згодом. Після того, як телеведуча написала, що це точно не блогер Олег Машуковський, то він вирішив потішити Лесю і також прислав їй букет зі словами підтримки її проєкту “ЛеМаршрутка”.

“Звонив Машуковський, сказав, що то не його були квіти, а оце вже його. Боже, як пощастить якомусь легеню, такого чоловіка собі щедрого хтось буде мати”, – розповідає Леся.

Букет від Олега Машуковського
Букет від Олега Машуковського

Всім відомо, що особисте життя Лесі Нікітюк – темний ліс, в який вона нікого не пускає. Прихильники часто задаються питанням, коли ж вона нарешті вийде заміж та потішить всіх такою щасливою новиною, але Леся не поспішає будувати своє особисте життя, вона займається власники проєктами, волонтерством та кар’єрою, тому їй не до стосунків. Можливо, загадковий герой з букетом змінить це становище.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини