Менеджер Олі Полякової влаштував зі співачкою зухвалу фотосесію у Швеції: один рушник і приглушене світло

З'ясувалось, навіщо насправді відома українська співачка поїхала з України та чим займається за кордоном. Так, менеджер Полякової показав, чим вони займаються у Швеції

Менеджер відомої української співачки Олі Полякової показав кадри артистки з її гримерки у Швеції. Так, Артем Чирков показав відео, на якому знаменитість готується до виходу у світ. Українська артистка позує в одному білому рушнику, а її вимите волосся зібране резинкою. Поки менеджер знімає на відео свою колегу Оля Полякова сидить у кадрі й наносить крем на шкіру обличчя та шиї.

Знаменитість навмисно обрала красиву позу з ідеальною поставою, оскільки саме з такого ракурсу Оля Полякова стає схожою на давньогрецьку богиню. До слова, сам Артем Чирков також не зміг не помітити схожості, втім назвав зірку “німфою”, що означає другорядні божества. Втім, це не заважає співачці буквально сяяти красою.

Менеджер Олі Полякової показав, як вона виглядає в одному рушнику та без одягу
Менеджер Олі Полякової показав, як вона виглядає в одному рушнику та без одягу

Крім красивої картинки у відео також був присутній закадровий голос самого Артема, помічника популярної української співачки. Чоловік звертався до своєї колеги та запитував, як вона почувається після сніданку. Втім, Оля Полякова, як справжня богиня, не стала відповідати на такі банальні й очевидні запитання. Натомість зірка продовжила займатись своїми справами.

Артем Чирков також залишив в опублікованій Інстаграм-Історії позначку геолокації. Чоловік зазначив, що вони з Олею Поляковою наразі знаходяться в Стокгольмі. Можна припустити, що саме Швеція стала черговою зупинкою знаменитості на шляху до нового музичного альбому.

Оля Полякова наразі перебуває за кордоном заради запису нового альбому
Оля Полякова наразі перебуває за кордоном заради запису нового альбому

Нагадаємо, що раніше Оля Полякова вже розповідала, куди вона вирушає. Так, знаменитість вийшла на зв’язок з фанатами одразу після православного Різдва та показала компанію, в якій з самого ранку вирушила в подорож. Поруч з українською співачкою опинились її доньки. Оля Полякова зазначила, що мета її поїздки – провести дівчаток на навчання до Великобританії та почати записувати свій новий музичний альбом. Нічого конкретного артистка не повідомила, втім зазначила, що до свого дня народження, 17 січня, має повернутись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини