Переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька натякнула, що після фіналу її стосунки з Топольським не склались

Переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька ненав'язливо натякнула на те, що більше не перебуває в стосунках з Алексом Топольським. Що свідчить про розлад у їхніх стосунках?

Популярне українське реаліті про кохання Холостяк вміє концентрувати увагу глядачів на історії стосунків головних героїв. Проте, більше, ніж сам телепроєкт, усіх цікавить те, чи залишаються пари разом після його завершення. Вчора на телеканалі СТБ відбулась прем’єра останнього випуску популярного шоу, втім досі незрозуміло, чи залишаються Топольський і Лозовицька разом, чи їхні стосунки насправді не склались.

Нагадаємо, що фінальний випуск популярного телепроєкту було знято ще минулого року, а прем’єра затягнулась спершу через початок повномасштабної війни, а потім – через технічні проблеми. Тож, якщо після завершення знімання Холостяка Топольський і Лозовицька пройшли всі негаразди разом і залишились у стосунках, то вони святкуватимуть річницю разом.

Катерина Лозовицька стала переможницею Холостяка-12
Катерина Лозовицька стала переможницею Холостяка-12

Проте, не всі впевнені, що зіркова пара все ще разом. Причиною для появи таких підозр стали останні історії з особистої сторінки дівчини в соціальній мережі Інстаграм. Олена Тацишина, яка покинула шоу на другому тижні, поділилась кадрами зі своїми подругами. Хоча не всім дівчатам вдалось знайти на проєкті кохання, хороших подруг вони точно віднайшли.

Отож, фінальний випуск Холостяка-12 Катерина Лозовицька дивилась не в обіймах Алекса Топольського, а разом з Сашею Погорєловою, Юлією Кучеренко та Оленою Тацишиною. Дівчата замовили смачну піцу, відкоркували пляшечку червоного сухого та весело провели вечір у дівочій компанії.

Історії з особистої сторінки учасниці телепроєкту Холостяк-12
Історії з особистої сторінки учасниці телепроєкту Холостяк-12

Усім відомо про найголовніше правило участі в телепроєкті Холостяк – до виходу сезону в ефір головному герою шоу та його переможниці не можна з’являтись разом і публікувати спільні Інстаграм-історії або робити будь-які натяки на те, що вони в стосунках. Втім, правило стосується виключно публічного медіапростору, тому багатьох може здивувати той факт, що за моментом, з якого почались її з Алексом Топольським стосунки, вона спостерігала не з коханим, а з подругами.

До слова, на опублікованих Оленою відео чути, як дівчата після зізнання Топольського в коханні до Лозовицької розкритикували чоловіка за те, що той обрав замалу обручку для своєї коханої.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини