“Можемо створити диво”: ведуча ТСН Соломія Вітвіцька здійснила мрію 13-річної дівчинки-сироти з Краматорська

Відома українська телеведуча нещодавно стала справжньою чарівницею для дівчинки з Краматорська та її молодшої сестри. Соломія Вітвіцька виповнила бажання дівчинки

13-річна Катруся наразі лікується в столичній клініці Охматдит. Разом зі своєю сестрою та мамою вона потрапила під обстріл у Краматорську, проте вижити вдалось тільки дітям. Соломія Вітвіцька спільно з благодійним фондом “Здійсни мрію” вирішили стати для Каті Іоргу чарівниками й виконати її бажання.

13-річній дівчинці довелось пережити страшні події й втратити маму в такому юному віці. Наразі дівчатами опікується тітка, проте попри все горе минулого Катя знайшла в собі сили оговтатись і продовжувати жити далі. 13-річна дівчинка зростає творчою особистістю, а найбільше любить малювати, створювати картинки зі стразами. Мрія дівчинки – стати моделлю, тому Соломія Вітвіцька вирішила вже зараз наблизити Катрусю до її майбутнього.

Так, телеведуча ТСН спільно з благодійним фондом влаштували для Каті професійну фотосесію, результати якої розмістили в журналі. Дівчинці зробили макіяж, стилісти підібрали їй одяг, а проходило все у студії. Тож, Катя відчула себе справжньою фотомоделлю.

Кадри з фотосесії Каті Іоргу, яку влаштувала Вітвіцька
Кадри з фотосесії Каті Іоргу, яку влаштувала Вітвіцька

Ведуча ТСН попросила свою подругу, фотографиню Тетяну Бундзило, здійснити мрію 13-річної дівчинки. У студії Катя показала себе як справжня професійна модель – вдалі пози, відсутність скутості та сміливий погляд зробили фотосесію просто ідеальною. Разом з Катею на фотографіях також була присутня її сестра.

Катя Іоргу на фотосесії зі своєю молодшою сестрою
Катя Іоргу на фотосесії зі своєю молодшою сестрою
Професійні кадри Каті з Краматорську на фотосесії
Професійні кадри Каті з Краматорську на фотосесії
Соломія Вітвіцька вручає Каті журнал з її фото
Соломія Вітвіцька вручає Каті журнал з її фото

Мені хотілося втішити, зробити радість дівчатам, котрі пережили таке горе… І у цій страшній війні життя має продовжуватися… Було дуже хвилююче, але Катя та Юля змогли довіритись мені. Диво є… Ми можемо створити його для інших

– прокоментувала Соломія Вітвіцька.

Члени благодійного фонду “Здійсни мрію” були відповідальними за те, щоб ці фотографії побачило якомога більше людей. Вони домовились про публікацію отриманих кадрів у зимовому випуску журналу NOVA Kids. Під час візиту до київської клініки Соломія Вітвіцька вручила Катрусі новорічний подарунок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини