Помер Вахтанг Кікабідзе: більше немає грузинського артиста, який стояв за Україну з самого початку

Сьогодні стало відомо, що помер Вахтанг Кікабідзе – один з найвідоміших грузинських акторів та співаків, який з початку повномасштабної війни активно підтримував Україну

15 січня не стало відомого грузинського актора – у мережі повідомили, що помер Вахтанг Кікабідзе. 84-річний співак з 24 лютого активно підтримував Україну та український народ, тому новина стала особливо болісною. Чому помер Кікабідзе та що відомо про його діяльність за життя?

Відомий грузинський актор, співак, режисер, громадський і політичний діяч за життя здобув чимало шанувальників. Його особистістю буквально захоплювались мільйони людей в усьому світі, а свою буденність Вахтанг Кікабідзе сповнив неймовірними творчими та професійними пригодами.

У мережі повідомили раптову новину про те, що помер Вахтанг Кікабідзе
У мережі повідомили раптову новину про те, що помер Вахтанг Кікабідзе

Знаменитість створив велику кількість якісних кінофільмів і запам’ятався як грузинам, так і українцям чуйним і щирим чоловіком. З 2008 року Вахтанг Кікабідзе відмовився відвідувати росію через її напад на Грузію. Ба більш, знаменитість відмовився від державної російської нагороди ордену дружби.

З 2014 року актор і співак почав активно виступати у підтримку України. Позиція артиста лише закріпилась у лютому 2022 року. Вахтанг Кікабідзе допомагав не лише фінансово, а й інформаційно, використовуючи на повну потужність силу своєї медійності та той факт, що до мудрого та чесного чоловіка дослухались мільйони.

Вахтанг Кікабідзе помер у 84 роки
Вахтанг Кікабідзе помер у 84 роки

У пам’ять про себе відомий грузинський діяч залишив лише хороші спогади. Офіційні причини його смерті досі не повідомляють, але можна припускати, що причиною стала тривала хвороба, про яку повідомляють інсайдери. Втім, наразі залишається лише чекати офіційної інформації.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини