51-річний суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як святкував день народження: “Мені 15 років”

Відомий в Україні кулінар та найкращий суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво відсвяткував свій день народження. Чоловікові вже 51 рік.

Екстор Хіменес-Браво не проти похизуватися своїм життям у соціальних мережах. Не винятком стало його день народження, яке відбулося 14 січня. Тепер відомому кулінару 51 рік, але він не дуже сумує через таке число. Чоловік зовсім не відчуває себе на свій вік і доводить це своїми фотографіями в Мережі.

Ектор поділився з прихильниками фото, як він почав свій ранок у цей святковий день. На фотографіях шеф-кухар позує з тортиком лежачи у ліжку, свічки на якому виставлені у протилежному порядку. А Хіменес-Браво не пропустив можливості похизуватися своїм торсом, який видно на фото з-під чорного піджака.

“З днем народження мене! Мій свідомий вибір – це залишитися в Україні. Я знав, на які жертви мені доводиться йти, але я зробив цей вибір свідомо і він виключно мій”, – написав Ектор в описі під святковим фото.

Після цього на його сторінці було опубліковане смішне відео під час одного з тренувань чоловіка. На ньому показано, як кулінар робить вправу з гантелями у спортивному залі, а йому в цей час дають задути свічку на шматочку тортика і вітають з днем народження. Крім цього, потім в нього жбурляють двома шматками торту, але Ектор не відволікається на продовжує робити вправу, качаючи свої м’язи на руках.

Прихильники також привітали чоловіка з днем народження:

“Вітаємо! Дуже раді, що колись у Колумбії народився такий прекрасний чоловік, якого гордо можна назвати українцем! Всього вам найкрашого і всіх благ у житті. 50 років – це прекрасний вік, ви надзвичайний чоловік, бажаємо нових звершень!”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини