“Це місце сили та натхнення”: Лілія Ребрик показала фото зі свого відпочинку в горах

Лілія Ребрик показала кадри зі свого відпочинку в горах та розповіла, з чого по-справжньому черпає натхнення. Телеведуча знайшла своє місце спокою та гармонії.

Українська телеведуча Лілія Ребрик активно веде соціальні мережі. На одному з останніх фото вона показала, куди поїхала на відпочинок. На світлині жінка позує на фоні мальовничого неба, гір та лісу і каже, що нарешті зможе відпочити та надихнутися природою. Для неї гори є сильною підтримкою, бо у складні дні велитні рятують від тривоги і дарують натхнення на нові звершення.

“Дихаю. Мені пощастило, що я зараз тут у відрядженні. Здається, доля мені подарувала такий відпочинок і я можу насолодитися природою”, – написала телеведуча в описі під фото.

Лілія Ребрик показала фото з відпочинку
Лілія Ребрик показала фото з відпочинку

Крім такого милого фото на природі, жінка показувала фотографію з сім’єю, яку показує досить рідко. Лілія приїхала на свята до своєї родини і потішила своїх прихильникиків сімейним знімком. Зірка розповіла, що не дивлячись на війну та події в країні, традиції її сім’ї в Чернівцях залишаються незмінними.

“Частіше обіймайте своїх рідних та близьких, навіть якщо вам доводиться це робити в думках”, – написала Ребрик під фотографією з родиною.

Лілія Ребрик показала рідкісне фото з сім'єю
Лілія Ребрик показала рідкісне фото з сім’єю

Нагадаємо, телеведуча довгий час працювала на каналі “Україна”, але зараз вони припинили свою діяльність. Тепер жінка працює ведучою на каналі “Дім” у проєкті “Ранок Вдома”, а від недавна стала ще й ведучою програми “Дочекаюсь”. Ця програмала допомагає людям, що втратили своїх рідних під час війни. За допомоги волонтерів та експертів звичайним українцям допомагають знайти втрачену сім’ю, близьких людей та друзів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини