Олі Поляковій насправді 44 роки: співачка відсвяткувала свій день народження і не стала приховувати вік

Ольга Полякова довго не хотіла зізнаватись, скільки їй років, але тепер припідняла завісу таємниць. Співачка відсвяткувала своїх 44 роки та попросила прихильників зробити їй подарунок.

Українська співачка Ольга Полякова дуже довго не зізнавалася, скільки їй років. Вона всім говорила, що їй 38 років, але насправді вчора, 17 січня 2023 року, їй виповнилося 44 роки. В честь свого святкування дня народження зірка поділилась з прихильниками фотографіями зі святкування. На фото співачка позує з відкритою спиною у червоній вишуканій сукні з блискучими елемантами на плечах та поясниці, і розрізом на нозі, що також прикращений блискучими стразами.

Свій образ Полякова доповнила ніжною зачіскою з локонами та не дуже яскравим макіяжем у своєму традиційному стилі.

Ольга Полякова відсвяткувала 44 роки
Ольга Полякова відсвяткувала 44 роки

В описі від фото зірка розповіла, як вона змінилась за цей рік. За словами Ольги, вона стала значно сильнішою та відшукала всередині себе ще більше хоробрості. Минулий рік показав їй всі її страхи, відкрив очі на багатьох людей з її оточення, але найголовніше – навчив бачити добро та не втрачати свою віру у краще майбутнє.

Полякова не стала мовчати й про подаруки для неї. Жінка сказала, що для неї найкращим подарунком від її прихильників стануть донати для дітей-сиріт, яким потрібна фінасова підтримка у такий не простий час. Прихильники з радістю підтримали таке рішення української співачки та привітали її з цим щасливим днем.

“З днем народження!!!! Оля, ти чудова людина з великої літери. Я завжди захоплювалась твоїм талантом, але зараз відкрились інші сторони. Вдячна за працю! Здоров’я, всіх благ бажаю! І всім нам перемоги!!”, – написала одна з прихильниць творчості Ольги Полякової.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини