Алекс Топольський розповів, що в нього було з колишньою Цимбалюка: “Була шалена пристрасть”

Алекс Топольський розповів всю правду про їхні стосунки на проєкті з колишньою Тараса Цимбалюка Вікторією Варлей. Дівчина підтвердила слова чоловіка.

Алекс Топольський вперше поговорив про “Холостяка-12” у форматі інтерв’ю. На онлайн зустрічі він обговорив деталі шоу з Славою Дьоміним, до них доєдналася також і участиця проєкту та колишня Тараса Цимбалюка Вікторія Варлей.

Розмова почалася з того, що Алекс розповів про те, чи шкодував він, що сказав “ні” Олександрі Мудрій. Як розповів чоловік, він не шкодує про це, але він трішки сумував за нею, бо між ними було багато класних моментів, яскрава історія і проєкт їх по-справжному зблизив. Його здивувала реакція Саші, бо в них було багато позитивних зустрічей, але Саша не відреагувала на відмову Алекса так, як йому хотілось би.

Алекс Топольсткий та Вікторія Варлей розповіли про близькість на проєкті
Алекс Топольсткий та Вікторія Варлей розповіли про близькість на проєкті

В процесі спілкування Слава запитав у пари, скільки разів в них була близькість під час зйомок у проєкті:

“Скільки разів у вас була пристрасть на проєкті?”, – Слава різко та неочікувано задав таке запитання.

Дівчина розповіла, що перший раз був у басейні, коли Віктоія мала можливість загадати бажання, вона обрала поплавати з Топольським вдвох і їй це вдалося. В той вечір вони плавали, Віка тримала на руках його у воді і між ними промайнула іскра.

“А другий раз був на яхті, але цього не показали в ефірі”, – додала Варлей.

Далі Алекс та Вікторія обмінялися своїми думками стосовно позитивних та негативних рис характеру один одного. Алекс розповів, що Вікторія емоційно не стабільна і занадто сильно себе любить, а Вікторія назвала чоловіка не рішучим та закритим. Вона дуже хотіла поговорити з Алексом, але він не дуже хотів йти на контакт і не лише з нею, але й з іншими учасницями.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини