“4 роки минуло, але знов звернулася до поліції”: Ольга Цибульська розповіла про крадіжку її автомобіля

Ольга Цибульська розповіла, що в неї викрали машину ще чотири року тому, але проблеми з цим вона має ще досі. Дівчині довелося звернутися в поліцію.

В української співачки та телеведучої Ольги Цибульської чотири роки тому викрали автомобіль, але справа досі виявилася не закритою, через що вона була змушена звернутись до поліції.

Спочатку Ольга заінтригувала своїм прихильникив у соціальній мережі постом про викрадення автомобілю, який підписала дуже загадково:

“Пам’ятаєте історію з викраденням моєї машини? Так от…”

Ольга Циубульська розповіла про крадіжку  її машини
Ольга Цибульська розповіла про крадіжку її машини

Справа в тому, що її автомобіль змогли відшукати ще за два тижні з моменту зникнення, але дівчину кожного разу зупиняли поліцейські для перевірки документів. Як жартує дівчина, вона вже знайома з кожним патрульним міста і її теж всі знають. Секрет таких зупинок дуже простий – авто досі було в розшуку, бо його забули з нього зняти.

Ольга Цибульська звернулась до поліції через чотири роки після викрадення авто
Ольга Цибульська звернулась до поліції через чотири роки після викрадення авто

Дівчина звернулася до органів з проханням, щоб машину зняли з обліку та перестали її шукати, б це ніяк не покращує її життя, а навпаки. Схоже, що такий візит до поліції пройшов успішно, бо дівчина виклала відповідне фото у соціальних мережах.

“Я написала заяву, щоб мою машину вже перестали розшукувати. Маю надію на те, що мої зупинки по дорозі вже закінчилися”, – жартує Цибульська.

Ольга Цибульська розповіла подробиці візиту в поліцію
Ольга Цибульська розповіла подробиці візиту в поліцію

Історія з крадіжкою відбувалася на початку 2019 року. Тоді в Ольги викрали автомобіль під час її відпочинку з сім’єю у Києві біля парку Сирецького. Дівчина одразу написала заяву в поліцію та її авто повернулося до власниці через два тижні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини