Чоловік Наталки Карпи відреагував на чутки про розлучення: “Ми живемо окремо, все складно”

Чоловік Наталки Карпи відреагував на чутки про розлучення, що почали поширюватися в Мережі. Як виявилося, пара вже тривалий час не живе разом.

Наталка Карпа познайомилася з Євгеном Тєрєховим ще в 2015 році. Зауважимо, що чоловік молодший за неї на 8 років. Пара через рік після знайомства одружилася. Чоловік зробив їй пропозицію у 2016 році під час концерту “Антитіла”, а весілля зіграли у вересні 2016 року. Через три роки у подружжя народилася донечка, але перед початком повномасштабного вторгення Наталка розповіла, що у них з чоловіком криза у стосунках.

Чоловік Наталки Карпи розповів про чутки стосовно розлучення
Чоловік Наталки Карпи розповів про чутки стосовно розлучення

Наразі Карпа разом з донькою знаходиться за кордоном, а Євген служить на фронті, захищаючи Україну від окупантів. Євген має позивний “Титановий Джексон”, він розповів про їхні стосунки, але не розкрив всі карти до кінця.

Чоловік у програмі “Зірковий” розповідав про те, чим саме він знаймається на службі. Також були питання про особите життя. За словами Євгена, він не дуже хоче про це говорити, бо говорити про особисте життя – не в його правилах, але дещо він все таки розповів.

“На мою думку, не треба розповідати про своє особисте життя. Так, може я й став якимось чином публічною людиною, але це не означає, що я почну розповідати про особисте. Я не хочу відповідати”, – каже чоловік.

На цьому він не закінчив. Євген розповів, що вони з Наталкою підтримують зв’язок і разом виховують свою доньку Злату, не дивлячись на те, що вони за кордоном, а чоловік знаходиться в Україні. Боєць назвав Наталку прекрасною мамою для дитини і що вони обговорюють всі важливі питання, які стосуються виховання маленької Злати.

Євген Тєрєхов розповів про розлучення з Наталкою Карпою
Євген Тєрєхов розповів про розлучення з Наталкою Карпою

“Разом ми, чи ні, але Злата – наша дитина. Ми говоримо про її забаганки, спілкуємося. Поки тато захищає Україну, мама займається донькою. Все добре”, – закінчує чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини