22-річна дівчина Остапчука Катя Полтавська повідомила, де і чому вони будуть жити разом: “У родині поповнення”

Після розлучення відомий український шоумен Володимир Остапчук знайшов собі нову дівчину. Катерина Полтавська вже заговорила про поповнення в родині та повідомила новину про переїзд до іншої квартири

Відносно нещодавно мережею почали “гуляти” чутки про те, що Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучились. Ця інформація підтвердилась, коли стало відомо про нові стосунки знаменитості. Так, травесті-діва Монро повідомила, що Остапчук почав зустрічатись з новою “кралею”, а пізніше особистість цієї загадкової красуні розкрилась. Нею виявилась київська журналістка Катерина Полтавська.

З’ясувати, що закохані й справді зустрічаються було легко, оскільки на їхніх особистих сторінках в соцмережі Інстаграм час від часу з’являлись фотографії та відео з однакової локації – квартири Володимира Остапчука. Нещодавно зіркова парочка й зовсім вирушила разом на відпочинок до Буковелю. Катерина Полтавська вже повернулась з відпочинку й повідомила хороші новини.

Нова дівчина Остапчука повідомила хороші новини
Нова дівчина Остапчука повідомила хороші новини

В особистому блозі знаменитість спершу розповіла про важливе поповнення в родині. Так, мова, ймовірно, йшла про купівлю нової валізи від популярного українського бренду. Симпатична рожева валіза для подорожей ідеально розбавляла повністю чорний образ Катерини Полтавської. Нова дівчина Володимира Остапчука, схоже, одразу вирішила випробувати нову валізку й взяла її у нову подорож.

Я ж не можу, як нормальна людина, не брати половину гардероба на три дні

– повідомила дівчина, втім не уточнила, куди вирушає.

Катерина Полтавська повідомила про поповнення у родині
Катерина Полтавська повідомила про поповнення у родині

Проте, найголовнішою новиною вчорашнього дня виявилась далеко не купівля валізи. Так, Катерина Полтавська вирішила загадково натякнути на те, що віднині житиме разом зі своїм коханим Володимиром Остапчуком. Дівчина зазначила, що нещодавно справдилось те, чого вона так довго чекала – вони нарешті обрали квартиру і переїжджають.

Хоча Катерина Полтавська не називала імен, можна припускати, що, говорячи “ми”, дівчина й дійсно мала на увазі себе та Володимира Остапчука.

Нова дівчина Остапчука повідомила про переїзд
Нова дівчина Остапчука повідомила про переїзд

На опублікованих Історіях Катерина Полтавська також показала, як виглядає фоє їхнього будинку і розповіла, якими критеріями вони керувались, коли обирали своє нове помешкання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини