Найміцніша пара Холостяка Даша Квіткова та Нікіта Добринін офіційно розійшлись: “Ми ходимо до психолога разом”

Одна з найвідоміших пар українського шоубізнесу та найміцніша пара Холостяка Даша Квіткова та Нікіта Добринін офіційно розійшлись. Деталі дівчина розповіла в інтерв'ю Маші Єфросиніній

Сьогодні шанувальників спантеличила новина про те, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін розлучились. Пара познайомилась на телепроєкті “Холостяк-9”. Хоча багато українців сприймають реаліті як розважальне шоу, зіркова парочка зуміла довести, що зустріти справжнє кохання на телепроєкті можливо. 2020 року зірки зіграли весілля, а наступного року в родині з’явився син.

Проте, останнім часом у мережі почали ходити чутки про їхній ймовірний розрив. У новому інтерв’ю для Маші Єфросиніної Даша Квіткова поділилась деталями стосовно того, що відбувається між нею та її чоловіком зараз.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін
Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Квіткова та Добринін розлучились

На запитання Маші Єфросиніної про те, що Даша Квіткова приховує від своїх шанувальників, блогерка відповіла, що вона насправді нічого не приховує, а просто поки що не хоче розповідати всього. Знаменитість зізналась, що останні декілька днів були дуже болючими для неї. Даша Квіткова зізналась, що близько півтора тижня вона не живе зі своїм чоловіком, а між ними виключно батьківські стосунки.

Це було рішення обох, але перша на розмову вийшла я. Він мене просто підтримав, бо він бачив і відчував те саме, що я

– прокоментувала Даша Квіткова.

У відповідь на запитання Єфросиніної, які саме почуття призвели пару до серйозної розмови, в результаті якої вони роз’їхались, Квіткова зазначила, що їхні стосунки розвивались дуже стрімко. Дівчина зауважила, що вони повністю віддавались одне одному.

Через це, продовжила Даша Квіткова, вони дуже втомились одне від одного, а також з’ясували, що темпи їхніх життів сильно відрізняються.

На фоні цього ми просто одне одного морально задушили

– зізналась Квіткова.

Квіткова та Добринін з сином
Квіткова та Добринін з сином

Втім, додала українська блогерка, вони не оформили офіційного розлучення. Даша Квіткова визнає, що вони з Нікітою Добриніним можуть зійтись разом, проте також знаменитість зізнається, що існує вірогідність, що вони заведуть інші стосунки.

Даша Квіткова також зазначила, що вони з Нікітою Добриніним ходять до психолога заради того, щоб всі проблеми вирішити заради добробуту свого сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини