Аліна Гросу пояснила, чому зникла з радарів після розриву з російським актором Полянським: “Якось проблеми”

Відома українська співачка нещодавно завершила тривалі стосунки з російським актором Романом Полянським. Аліна Гросу пояснила, чому після цього раптово зникла з радарів і поділилась роздумами про проблеми

Популярну в Україні співачку Аліну Гросу знають з самого її дитинства. Знаменитість рано почала співати, а зараз продовжує відточувати свої знання і будувати вокальну кар’єру. Нині знаменитість тимчасово переїхала до США з робочих і навчальних справ, але довго продовжувала тримати руку на пульсі. Проте, після новини про розставання з відомими російським актором Романом Полянським співачка зникла з радарів.

Аліна Гросу розповіла, де зникала та чому не ділилась з шанувальниками новинами зі свого життя.

Українська співачка пояснила, де довго зникала
Українська співачка пояснила, де довго зникала

Аліна Гросу пояснила своє зникнення

Так, на особистій сторінці відомої української співачки в соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія, в який вона вибачилась за відсутність і мовчання, а також пояснила свою поведінку. Знаменитість також опублікувала свою фотографію. На новому кадрі Аліна Гросу виглядає дуже спокійно, проте радості в її очах не видно. Схоже, зірка дуже чимось стурбована.

Знаменитість перепросила за те, що так раптово “випала” з соціальних мереж і зізналась, що відсутність бажання ділитись новими дописами та фотографіями зумовлена останніми новинами з України.

Дивлячись новини, взагалі щось викладати зовсім не хочеться, якось свої проблеми здаються не дуже актуальними

– прокоментувала Аліна Гросу.

Співачка також додала, що вона вирушила на оздоровлення та відновлення організму. Крім того, знаменитість пообіцяла постаратись ділитися зі своїми шанувальниками новинами зі свого життя. Схоже, що останнім часом на українську співачку навалилось занадто багато випробувань, а розставання з коханим лише додало клопоту.

Аліна Гросу пояснила свою відсутність в мережі
Аліна Гросу пояснила свою відсутність в мережі

Нагадаємо, що Аліна Гросу та Роман Полянський зустрічались близько трьох років, а чимало їхніх друзів і шанувальників були стовідсотково впевнені, що зіркова пара офіційно зареєструє свої стосунки. Проте, наприкінці минулого року українська співачка повідомила, що вона більше не разом з відомим російським актором. Причини розриву не коментували ні Аліна Гросу, ні Роман Полянський.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини