Проміняла Топольського на заможнішого американця: Саша Мудра знайшла бойфренда – “Він виконує її примхи”

Фіналістка популярного реаліті Холостяк-12 вже закрутила роман з іншим чоловіком. Саша Мудра знайшла гідну заміну Алексу Топольському та оселилась у США

Минулого тижня на телеканалі “СТБ” відбулась прем’єра фінального випуску популярного телепроєкту “Холостяк-12”. За серце Алекса Топольського боролось дві фіналістки – Лозовицька та Саша Мудра, а перемогу одержала Катерина. Попри те, що з фіналу пройшов тиждень, пристрасті навколо крайнього сезону реаліті не вщухають. Схоже, що Топольський втратив свій шанс побудувати щасливу родину завдяки шоу “Холостяк”, оскільки з Лозовицькою він вже розстався, а Саша Мудра знайшла йому заміну.

У мережі стало відомо, що Саша Мудра перебуває в стосунках
У мережі стало відомо, що Саша Мудра перебуває в стосунках

У новому інтерв’ю для Анни Оліцької Вікторія Варлей вирішила видати всі секрети своєї подруги з реаліті-шоу. Так, за словами української актриси, Саша Мудра вже перебуває в стосунках, а загадковим обранцем дівчини став американський бізнесмен-багатій. Вікторія Варлей зауважила, що вони вже довго разом, оскільки їхні стосунки почались ще до початку повномасштабного вторгнення.

Українська актриса зауважила, що новий хлопець Саші Мудрої значно старший за неї. За словами Вікторії Варлей, йому близько 38 років. Раніше вони вже зустрічались втрьох – відвідували музей, вечеряли в ресторані та навіть відпочивали разом на пляжі.

Вікторія Варлей розповіла про нові стосунки Саші Мудрої
Вікторія Варлей розповіла про нові стосунки Саші Мудрої

Актриса точно не знає, де та як вони познайомились, проте припустила, що їм допомогли соціальні мережі. Вікторія Варлей також пригадала, що саме чоловік Саші Мудрої допоміг їй виїхати з України після 24 лютого. Українська актриса також не оминула увагою фінансове становище нового бойфренда Саші Мудрої. Варлей зазначила, що він заможний.

Ми коли сиділи в ресторані, він замовив все, що було в меню і заплатив. Класний хлопець. Саша в цих стосунках бос, це 100%. Він виконує її примхи

– прокоментувала Вікторія.

Саша Мудра побудувала стосунки з новим чоловіком
Саша Мудра побудувала стосунки з новим чоловіком

Варто зазначити, що в особистому житті все склалось добре і у Вікторії Варлей. Так, нещодавно стало відомо, що дівчина вийшла заміж за бізнесмена, на ім’я Петро. Разом вони проживають в Америці й виглядають дуже щасливими разом.

Чоловік Вікторії Варлей
Чоловік Вікторії Варлей

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини