Даша Хлистун показала себе без макіяжу в Мережі: “Холостяк-10” Макс Михайлюк не помилився з вибором коханої

Модель та дружина "Холостяка-10" Макса Михайлюка Даша Хлистун показала прихильникам свої фотографії без макіяжу та здивувала своєю природною вродою.

Дружина “Холостяка” Макса Михайлюка Даша Хлистун продемонструвала в Мережі фото, на яких вона абсолютно без макіяжу.

Відомо, що Даша Хлистун стала дружиною Макса Михайлюка після того, як в нього не склалося з переможницею проєкту “Холостяк” Дашею Ульяновою. Пара розлучилася відразу після проєкту, коли стали відомі особливі подробиці зйомок проєкту. З Хлистун чоловік вже одружений і пара виховує доньку Аріану.

Дівчина дуже любить соціальні мережі, де публікує подробиці свого особистого життя, та життя її чоловіка. Також Даша любить публікувати стильні фотографії. Цього разу вона показала прихильникам, як виглядає без макіяжу та жодних фільтрів на обличчі. В описі під дописом Даша розповіла подробиці співпраці з модельними агенціями.

На фото дівчина показала крупним планом своє обличчя і можна по-справжньому насолодитися її красою через екрани.

За словами моделі, всі агенства просять фото, що називаються снепами. Це фото без макіяжу та фільтрів, щоб роботодавці могли побачити реальну картинку, а не вилизану фотографію в редакторах, з макіяжем та з вигідних ракурсів. Снеп – це звичайне фото без особливого позування, де видно всі переваги та недоліки обличчя моделі. Після перегляду таких знімків, агентсво вирішує, чи буде підписувати контракт з дівчиною, чи ні.

Прихильники у коментарях оцінили красу обраниці Макса Михайлюка та засипали її приємними словами:

  • “Дякую за інформацію про снепи, я цього не знала, а ви виглядаєте чудово!”,
  • “Даша, ви неймовірна красуня!”,
  • “Ви справжня українка, дуже крута!”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини