Завидна холостячка Леся Нікітюк навіть в костюмі леді: як виглядає телеведуча в строгому вбранні

Телеведуча Леся Нікітюк показала прихильникам, на скільки жіночною вона може бути навіть у брючному костюмі чоловічого стилю. Дівчина вразила своїм виглядом.

Леся Нікітюк вже давно стала однією з найзавидніших холостячок України, чиє серце сподіваються підкорити мільйони чоловіків, але дівчина недоступна для всіх, бо в неї на першому місці зараз стоїть кар’єра. Попри це, вона не забуває показувати своїм прихильниками стильні фото в не менш стильних обрарах.

Одним з образів став вихід Лесі Нікітюк в брючному костюмі. Дівчина одягнула чорні приталені брюки з розрізами на литках, а також трендову блузу з незвичайним комірцем яскравого гірчичного кольру. Доповнила образ Леся сумкою чорного кольору з ланцюжком, вишуканими масивними сережками. Зачіску Нікітюк обрала класичну: розпущене вкладене волосся та стримайний вечірній макіяж. На ногах в телеведучої взуття з блискітками чорного та жовтого кольорів, що ідеально доповнює її образ.

Це не перший дивовижний образ зірки. Нещодавно Леся опублікувала приголомшливу фотографію в традиційному українському костюмі. На фото Леся в гуцульському вбранні, з великою кількістю намиста і атрибутами різдвяних свят.

“Якщо що, я в центрі на фото”, – жартує телеведуча.

Леся Нікітюк показала фото у стильному образі
Леся Нікітюк показала фото у стильному образі

Зараз Леся Іванівна активно займається своїм проєктом “ЛеМаршрутка”, волонтерить, допомагає Збройним Силам України. З початком вторгнення вона почала вести свою волонтерську діяльність у школі, яку закінчувала особисто. Там вона допомогла влаштувати табір для біженців і допомагала людям, які залишились без власних домівок через наступ російських окупантів. Крім цього, зірка не забуває говорити про події в Україні у своєму блозі, щоб якомога більше людей дізналося про все.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини