“Вона перша, хто побачив мої пісні”: Дмитро Монатік розповів історію кохання зі своєю дружиною

Український співак Дмитро Монатік розповів, як вони з його дружиною зав'язали такі довготривалі стосунки. Чоловік поділився своїми переживаннями з минулого.

Дмитро Монатік розповів Маші Єфросиніній свою історію кохання з його дружиною Іриною. Маша наважилася спитати про особисте життя чоловіка попри те, що він не дуже любить говорити про це.

За словами Монатіка, вони двоє з його рідного міста Луцьк. Іра та Дмитро – однолітки, він часто бачив її у місті, у компанії інших чоловіків та на спільних заходах у Луцьку. Одним з таких був стендап в одному з закладів Луцька, який був чи не найкращим дійством тих часів, бо там можна було матюкатися і не соромитися цього.

Дмитро Монатік розповів про початок своїх стосунків з дружиною
Дмитро Монатік розповів про початок своїх стосунків з дружиною

Після цього, так склалося, що вони разом переїхали до Києва, вона – щоб працювати, Дмитро також. В них була спільна подружка, яка пізніше стала хрещеною мамою їхнього сина. Одного разу вони пішли гуляти і там Дмитро запропонував Ірині показати свої пісні.

“Ми пішли гуляти в Києві. Знаєш, Луцька діаспора здибалася в Києві. Я їй запропонував показати свої пісні, вона погодилася. Для мене це було дуже таємно, бо я раніше нікому не показував”, – розповідає Монатік.

Співак Монатік розповів про свої стосунки

Коли він показав їй свої пісні, вона сказала, що це дуже талановито. Саме це надихнуло його на створення ще більшої кількості текстів. Спочатку Ірина та Дмитро рік були просто друзями. Вона допомагала йому обирати подарунки для його дівчат, а він всіляко підтримував її. Вже потім вони майже одночасно зрозуміли, що вони створені один для одного.

“Я зрозумів, що якщо я загублю її, вона буде з кимось іншим, то я не переживу. Тоді я й зрозумів, що це – любов. Я дивився по сторонам, але воно було ось тут, прямо перед тобою”, – зізнається співак.

Він дуже сумнівався на початку, бо вона є вищою за нього, а він трішки соромився, але з коханням не посперечаєш. Через любов ти відкидаєш все, бо ти любиш цю людину і хочеш бути з нею не дивлячись ні на що.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини