“Любовна історія не з Огнєвіч”: Андрій Задворний показав фото з новою обраницею в Мережі

Переможець проєкту "Холостячка-2" з Златою Огнєвіч Андрій Задворний показав фото з новою дівчиною. Чоловік продемонстрував їхню історію кохання.

Переможець “Холостячки” за участі Злати Огнєвіч Андрій Задворний став непоганим блогером після того, як про нього дізналася вся Україна. Чоловік публікує своє життя, але цього разу приголомшив прихильників новими фотографіями із загадковою незнайомкою.

На фото, які Андрій опублікував у своєму блозі, він ніжно цілується з темноволосою дівчиною, яка обіймає його. На наступних кадрах пара мило посміхається в камеру, продовжують обійматись та насолоджуватись одне одним.

“Любовна істоія”, – написав під фото Задворний.

Задворний показав нові фото з коханою
Задворний показав нові фото з коханою

Ім’я цієї незнайомки, або аккаунт у соціальних мережах поки залишається невідомим. Сподіваємося, що Андрій незабаром поділиться з призильниками особистістю його нової коханої, але поки не поспішає це розповідати.

Андрій Задворний показав свою нову обраницю
Андрій Задворний показав свою нову обраницю

Тим часом, Злата Огнєвіч досі залишається сама. Як відомо, після розриву з переможецем проєкту вона ходила до психолога, бо розрив виявився для неї дуже болючим. Пара прозустрічалася півтора місяці після закінчення проєкту, але Андрій не захотів будувати спільне майбутнє зі співачкою.

Дівчина його пробачила за таке і побажала всього найкращого. Їй не одразу далося пробачити чоловіка, котрий розбив її серце, але вона все таки змогла це зробити.

“Я від щирого серця бажаю лише найкращого. Щоб він знайшов саме ту дівчину, з якою вони будуть розуміти один одного без слів. Як чоловік він вчинив не дуже і моя думка залишиться такою назавжди, але це не заважає мені бажати йому лише добра”, – розповідала Злата Огнєвіч.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини