“Я ніколи не буду сама”: екс-дружина Володимира Остапчука зробила гучну заяву про особисте життя

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла, чому вона ніколи не буде самотня. Дівчина зізнається, що не відчуває самотності.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк досі переживає розвив з зірковим чоловіком. В зв’язку з цим, вона не поспішає вступати до нових стосунків, хоч її колишній вже навіть не приховує свій новий роман з журналісткою. Христина розповіла, що вона не боїться бути самотньою, бо в неї немає відбою від залицяльників. Про це вона розповіла у своєму блозі.

“Я кажу так, як воно є. Я ніколи не буду без чоловіка, бо в мене багато від них уваги впродовж життя. Завдяки цьому я дуже впевнена в собі, але це не означає, що зі всіма своїми залицяльниками я буду будувати сім’ю, народжувати дітей та інше. Ні! Через таку велику кількість уваги від них мені складно відчувати самотність”, – зізнається дівчина.

Христина Горняк розповіла, чому ніколи не буде сама
Христина Горняк розповіла, чому ніколи не буде сама

Христина замислюється над початком нових серйозних стосунків, але поки не наважується. Вона вже хотіла мати сім’ю з Володимиром Остапчуком, але не склалося. Через це є деякий страх за нові стосунки, чи не будуть вони такими ж. В неї присутнє це відчуття, але, як говорить Христина, її бажання жити та кохати перевершить будь-які інші емоції.

“Скільки б разів я не помилялася, я буду робити це знову і знову, бо це життя”, – підсумовує Горняк.

Наостанок Христина розповіла, чи змогла б вона пробачити чоловікові зраду. На її думку, вона могла би спробувати, але все одно засинала б з думкою про те, що її кохана людина пестила, цілувала та обіймала іншу дівчину, тому в думках їй би хотілося його придушити, бо це вкрай неприємна подія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини