Молода зірка “Кварталу” Анастасія Оруджова розповіла, як шикувати на 500 гривень реаліях сьогодення

Зірка "Жіночого кварталу" разом з подругами розповіла, як можна зробити собі приємність, якщо бюджет дозволяє витратити на себе лише 500 гривень.

Зірка “Жіночого квартару” Анастасія Оруджова разом з подружками розповіла, чим можна побалувати себе на 500 гривень у сьогоднішніх реаліях. На You-Tube каналі “Тріо Різні” дівчата дають поради та обговорюють теми, що турбують їхніх прихильників. Одна з прихильниць попросила поради, що можна купити для себе на 500 гривень.

“Зараз фінансова прірва, є гривень 500 на якусь приємність для себе, порадьте, що це може бути?”, – питає дівчина.

Анастасія Оруджова розповіла, чим можна побалувати себе на 500 гривень
Анастасія Оруджова розповіла, чим можна побалувати себе на 500 гривень

Анастасія жартома розповіла, що найкращим варіантом побалувати себе є їжа. Можна придбати дорогі суші і провести гарний вечір, але це не єдиний варіант, чим можна себе побалувати.

Один з варіантів, щоб гарно провести час та порадувати себе – масаж. Як кажуть дівчата, можна знайти масажиста, який бере за один сеанс 350 гривень, а решту грошей можна залишити собі. Щодо інших доглядових процедур – можна сходити в басейн або в сауну, щоб розслабити своє тіло та м’язи і провести гарно годину часу.

Зірка Жіночого кварталу розповіла, що можна купити на 500 гривень
Зірка Жіночого кварталу розповіла, що можна купити на 500 гривень

Що стосується доглядових процедур – похід на брови також хороший варіант. Одна з дівчат розповіла, що похід до бровиста коштує 550 гривень, але, знову ж таки, можна знайти дешевше і вийти від бровного майстра ще кращою, ніж ви були до.

Подруга Анастасії Аліна також підкинула ідею стосовно свічок. Дорогі ароматизовані свічки – це чудове задоволення. Свічки дають приємний запах на всю квартиру і вони дуже довго горять. Анастасія зізналася, що в неї є дуже багато ароматизованих дорогих свічок, якими вона користується. Крім свічок є дешевий одяг, який продають різні дівчатка в інтернеті. За 500 гривень можна придбати дуже хороші речі відмінної якості.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини