Спочатку один, тепер інший: донька Віри Брєжнєвої похизувалася новими стосунками в Мережі

Доньці Віри Брєжнєвої вже 21 рік. Дівчина активно веде свої соціальні мережі і поділилася з прихильниками початком своїх нових стосунків з хлопцем.

Донька Віри Брєжнєвої Соня Кіперман не дуже активно веде свої соціальні мережі, але час від часу в профілі молодої красуні можна побачити подробиці з особистого життя Соні. Нещодавно дівчина опублікувала фотографії зі своїм новим американським бойфрендом.

Соня вирішила показати не одне, а одразу декілька фотографій і не лише зі своїм красунчиком-хлопцем, якого звати Бек Добржанскі. На першій фотографії коханий з Америки разом з новою дівчиною посміхаються і Соня приклала руку до його обличчя.

Донька Віри Брєжнєвої показала свої нові стосунки
Донька Віри Брєжнєвої показала свої нові стосунки

На двох інших фотографіях дівчина позує в атласній рожевій сукні з мереживними вставками на фоні зеленого лісу. Дівчина вирішила зробити імітований хвостик зі свого волосся, щоб було помітно лише чубчик. З аксесуарів на модниці був золотий кулончик, каблучка і невеличкі сережки. Доповнила образ Соня легким макіяжем та французьким манікюром.

Донька Віри Брєжнєвої показала свого бойфренда
Донька Віри Брєжнєвої показаласвого бойфренда

До речі, Соня розповіла про свої нові стосунки ще на початку минулого року. Її коханий захоплюється кікскутерінгом. Це – екстримальний вид спорту, під час якого молоді люди виробляють різноманітні трюки на самокатах. Це досить складний вид спорту, що потребує багато практики та навчання. В трюках немає ніяких меж, можна кожного разу вигадувати щось нове і вражати своїми вміннями.

В 2019 році Соня зустрічалась з хлопцем на ім’я Метт. Судячи зі всього, щире кохання та стосунки побудувати не вдалося, але з Беком Соня виглядає щасливішою та почувається, певно, теж.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини