“Тихий вечір” з Оленою Кравець коштуватиме 33 мільйони гривень: це вам не “Вечірній квартал”

Олена Кравець завершила свою кар'єру в "Кварталі-95", але зараз жінка стала ведучою нового проєкту "Тихий вечір", бюджет якого перевалив за 30 мільйонів гривень.

Державне підтриємство “Мультимедійної платформи іномовлення України” навіть не торгуючись підписало договір, що включає в себе створення і розробку нової концепції для зйомок проєкту “Тихий вечір” з Оленою Кравець, яка раніше працювала в “Кварталі-95”.

Жінка покинула “Квартал”, бо, на її думку, настав час для чогось нового, але вона не уникає того факту, що може повернутися до старого проєкту.  Їй хавжди хотілось створити щось своє, власне, і через це вона віддає всі сили лише проєкту “Тихий вечір”. Телепередача виходить на екрани на каналі “Дом”.

Проєкт з Оленою Кравець коштує 33 мільйони гривень

В договорі прописано, що підрядна компанія “Сан філмс” впродовж 2023 року повинна назадати свої послуги для того, щоб була можливість розробити проєкт та продакшен 37 випусків телепередачі “Тихий вечір”. повна вартість розбробки такої концепції і сценарію лише на один випуск вартує 175 тисяч гривень, а зйомки – 565 тисяч гривень.

“Сан філмс” було створено у жовтні 2021 року. Капітал тоді був лише 1 тисяча гривень. Володіє цією компанією режисер Сергій Сторожев, що народився в місті Маріуполь, а в 2011 році переїхав до Києва і почав працювати на українському відомому телеканалі СТБ в якості режисера і головного режисера. Чоловік займався зйомкою кліпів та кіно, а також зйомками українських серіалів.

За сценарієм проєкту, до Олени Кравець та її колеги Юрія Карагодіна приходять найрізноманітніші зіркові гості, які розповідають історії зі свого особистого життя. Почався проєкт 3 грудня 2022 року і продовжує тривати до сьогодні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини