Дружина Віктора Павліка розповіла, які у неї стосунки з його колишньою: “Гроші так і не повернула”

Катерина Репяхова розповіла, які в неї з чоловіком стосунки з колишньою дружиною Віктора Павліка. За словами Катерини, ситуація стала кращою, ніж була.

Прихильники Віктора Павліка радісно спостерігають за ідилією, що створилася міжним та його дружиною Катериною Репяховою, не дивлячись на те ,що в них велика різниця у віці. Віктору 57 років, а Катерині 27 років. Подружжя щасливо виховує маленького сина і в них по-справжному щаслива родина. Єдиною не приємною плямою на благополуччі їхньої родини стали образи від колишньої дружини Віктора Павліка.

Катерина розповіла, що Лариса Созаєва, яка є колишньою дружиною Павліка, бльше не присутня в їхньому житті, але вона досі не повернула парі кошти, які програла у суді. Відомо, що Катерина Репяхова подала на неї до суду через численні образи зі сторони Лариси і стало відомо, що Катерині все ж вдалося виграти, тому Лариса повинна виплатити відповідну компенсацію.  Для Катерини це більше не є проблемо, бо квартира, в якій вони живуть – більше не в кредиті, тому можна спати спокійно.

“Ображати перестала, це вже добре. Гроші не повернула, але її більше немає в нашому житті. Це те, про що я мріяла”, – написала Репяхова.

Катерина Репяхова розповіла про стосунки з колишньою Павліка
Катерина Репяхова розповіла про стосунки з колишньою Павліка

Прихильники зауважили, що якщо зараз немає з цим ніяких проблем, то вони можуть з’явитися пізніше і вже тоді пара відчує, що їм потрібні гроші. Катерина, в свою чергу, відповіла з позитивом. Пара живе в сьогоднішньому дні, а не десь там потім. Те, що буде потім – може прийти не лише до них, а й до будь-якої пари і всі матимуть змогу з цим впоратися, просто кожен зробить це по-своєму.

“Ми живемо тут і зараз, а не потім”, – підсумовує Катерина на своїй сторінці в Мережі.

Катерина Репяхова розповіла про колишню дружину Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла про колишню дружину Віктора Павліка

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини