Чим займаються чоловіки Олі Полякової і Маші Єфросиніної: зіркові подруги змолоду заміжні

Відомі зіркові подружки Ольга Полякова та Маша Єфросиніна дружать не так давно, але вже багато чого одна про одну знають, зокрема, чим займаються їхні чоловіки.

Ольга Полякова неодноразово розповідала про те, що її чоловік був мільйонером, але зараз їй доводиться утримувати свою родину попри те, що вона виходила заміж за дуже статного чоловіка. Полякова зізналася, що її чоловік втратив свій бізнес, тому він перестав ним займатися.

Ольга Полякова розповіла, чим займається її чоловік
Ольга Полякова розповіла, чим займається її чоловік

За словами Олі, в 2008 році, як почалася криза, її чоловік втратив свій заробіток, велику частину якого він витрачав на Ольгу Полякову. Дівчина думала, що так буде завжди. Він займався фінансовими операціями, а коли втратився весь бізнес, то сім’я жила на заощадження, а потім Ольга почала утримувати сім’ю власними силами. Так було півроку, Вадим займався хатніми справами, але потім чоловік став на ноги і знову став головним годувальником сім’ї.

Чоловік Маші Єфросиніної Тимур вступив до добровольчого загону і допомагає захищати країну від окупантів. Маша про це дізналася по факту, Тимур нічого не питав, бо вирішив це сам. Бізнес Тимура майже повністю зруйнований, бо він був розташований на тих територіях, які знаходяться в тимчасовій окупації, або вже зрівняні з землею.

Маша Єфросиніна розповіла, чим займається її чоловік
Маша Єфросиніна розповіла, чим займається її чоловік

“Майже все, що було збудовано після того, як він пішов з чиновництва – зруйноване. Ми нічого не знаємо, що зараз з його бізнесом, бо зони окупації зовсім не доступні, це відомо всім. Єдина причина, яка досі тримає його в рамках нормальності – захист рідної держави”, – розповідає Єфросиніна.

Маша з чоловіком бачаться не часто, вона живе на дві країни і має змогу приїхати лише тоді, коли чоловік бере собі вихідні, але це буває не так часто, як хотілося.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини