37-річна Цибульська розповіла, хто насправді влаштовує скандали в українському шоубізнесі: “Власними руками”

Відома українська співачка поділилась головним секретом українського шоубізнесу. В особистому блозі знаменитість зізналась, хто насправді винен у всіх "гучних" скандалах

Оля Цибульська завжди відрізнялась не лише відмінним почуттям гумору, а й прямолінійністю й абсолютною чесністю до своїх шанувальників. Зірка ніколи не кривила душею, тому й цього разу вирішила розповісти секрет українського шоубізнесу. Так, знаменитість відповіла на запитання, яке турбувало велику кількість шанувальників.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм співачка зізналась, хто насправді стоїть за усіма скандалами, що відбуваються серед зірок. За словами Олі Цибульської, вона знає чималу кількість артистів, які буквально мріяли про гучну подію, яка б зробила їх популярними в медіа. Проте, зізналась артистка, таке ніколи не трапляється “просто так”.

Оля Цибульська розповіла, хто влаштовує всі чвари в шоубізнесі
Оля Цибульська розповіла, хто влаштовує всі чвари в шоубізнесі

Цибульська про скандали в шоубізі

В особистому блозі українська співака пригадала, як її колеги бажали, аби папараці, за прикладом голлівудських зірок, слідкували за кожним їхнім кроком. Таким чином артисти, на думку Цибульської, бажали привернути до себе увагу фанатів. Проте, в українському шоубізі голлівудська практика відсутня.

Саме тому, продовжила викривати всі секрети співачка, деякі артисти влаштовували подібне слідкування самостійно. Зірки наймали спеціальних людей, які б робили матеріали на замовлення, а потім – розсилали готові фото у різні ЗМІ.

Цибульська викрила секрет скандалів у шоубізнесі
Цибульська викрила секрет скандалів у шоубізнесі

Зірка зазначила, що марення деяких артистів доходили до того, що вони буквально жадали, аби за ними слідкували “зі сміттєвих баків”, ходили по п’ятах і фотографували цілодобово. Втім, додала Цибульська, в Україні подібної практики немає, тому, якщо хтось з фанатів і бачив подібні “невимушені” та “несподівані” фото знову з колишнім чоловіком чи на обіді з іменитим олігархом, то все це робилось знаменитостями власноруч.

Це все робилося власними руками, і PR-служби просто розсилали у ЗМІ ці знімки й новини

– підсумувала Оля Цибульська.

Українська співачка розкрила правду про шоубіз
Українська співачка розкрила правду про шоубіз

Крім того, додала Цибульська, вона ніколи не любила робити собі ім’я на особистому житті. Тому, зізналась артистка, якби не повномасштабна війна, ніхто б ніколи не побачив її справжнього чоловіка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини