Молода кохана Павліка Катя Репяхова зізналась, чому могла ніколи не стати його дружиною: “Спочатку була проти”

Відома українська блогерка зізналась, що в минулому загрожувало її з чоловіком щасливим стосункам. Схоже, що Катерина Репяхова та Віктор Павлік могли ніколи не стати парою

Історія Катерини Репяхової та Віктора Павліка почалась щонайменше три роки тому. 2020 закохані офіційно підтвердили свої стосунки весіллям, проте, як виявилось, свята любові могло б і не бути. Нещодавно відома українська блогерка та концертна директорка Павліка зізналась, що спочатку її мама була дуже проти їхніх стосунків.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова розповіла, що теща українського співака, її мама, одразу не прийняла Віктора Павліка та була проти їхніх з донькою стосунків. Зіркова мати зізналась, коли та чому змінила свою думку стосовно шлюбу Каті Репяхової та співака, вдвічі старшого за неї.

Мама Катерини Репяхової була проти стосунків доньки з Павліком
Мама Катерини Репяхової була проти стосунків доньки з Павліком

Репяхова могла не стати дружиною Павліка

Нещодавно зіркова мама української блогерки та концертної директорки Віктора Павліка зізналась, що спершу була проти стосунків своєї дитини та вдвічі старшого чоловіка. Жінка не стала кривити душею та приховувати того факту, що сумнівалась у міцності їхніх взаємин і не вірила в щирість почуттів.

Проте, пізніше ситуація змінилась. Лариса Репяхова зізналась, що вона побачила, як Віктор Павлік ставиться до її доньки та поспостерігала за їхніми стосунками, поглядами, виявленнями почуттів. Саме це, за зізнанням зіркової тещі, посприяло зміні її думки.

Спочатку була проти, як будь-яка мама. Але побачила, які стосунки, як вони ставляться одне до одного, познайомилася з Віктором Франковичем. Побачила, що моя дитина щаслива

– прокоментувала Репяхова старша.

Катерина Репяхова проводить разом з мамою дуже багато часу
Катерина Репяхова проводить разом з мамою дуже багато часу

Нагадаємо, що українська блогерка Катерина Репяхова народилась і виросла в місті Дніпрі. Пізніше дівчина переїхала до української столиці, а її мама залишилась в рідному місті. Під час вагітності Репяхова допомогла мамі переїхати до Києва, відтоді вона живе неподалік від зіркової родини Павліків і допомагає своїй доньці з турботою про сина.

Мама Катерини Репяхової часто подорожує та проводить з нею багато часу, тому нерідко з’являється в особистому блозі своєї доньки. Шанувальники вже полюбили Ларису Репяхову, як рідну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини