Скільки Катерина Осадча витратила за січень 2023 року: 3,5 мільйони на автомобіль і 3 мільйони – на будинок

Українська телеведуча лише за перший місяць 2023 року витратила чималу суму грошей – понад 3 мільйони гривень. Детально розповідаємо про останні покупки Катерини Осадчої

Відома українська телеведуча є чи не найпопулярнішою знаменитістю в українському шоубізнесі. Спершу Катерина Осадча отримала шалену популярність завдяки своїм незвичайним капелюшкам, пізніше – завдяки акторській харизмі. Час не стоїть на місці, змінюються стиль та життєві пріоритети, тому й Осадча не економить на власному комфорті. Розповідаємо про найкоштовніші витрати української телеведучої.

Осадча купила будинок

На початку січня стало відомо, що українська ведуча разом з благодійним фондом “Твоя Опора” придбала будинок для переселенців з Луганської області. Родина Целухіних мешкала в Рубіжному, проте внаслідок воєнних дій їхню домівку було зруйновано. Під час обстрілу також помер батько сімейства.

Катерина Осадча придбала будинок для переселенців
Катерина Осадча придбала будинок для переселенців

До повномасштабного вторгнення Целухіни стали дитячим будинком сімейного типу. Загалом Ірина опікується 12 дітьми, тому Осадча разом з благодійним фондом придбали будинок для родини за 3,2 мільйона гривень.

Новий будинок родини Целухіних
Новий будинок родини Целухіних

Саме така сума була оголошена на початок благодійного збору, втім врешті люди “задонатили” набагато більше. Решту суми, повідомила Осадча, фонд “Твоя опора” передав на купівлю будинку для іншої родини.

Осадча купила дорогий автомобіль

Насправді відома українська телеведуча стала власницею дорогого та неймовірно вишуканого автомобіля декілька років тому. Зараз, очевидно, мало кому з українців вдається “балувати” себе такими коштовними покупками, оскільки через війну всі вимушені економити гроші. Проте, 2019 року зірка стала власницею автомобіля Jaguar.

Катерина Осадча за кермом власного авто
Катерина Осадча за кермом власного авто

Дорогу автівку, яка коштує близько 3,5 мільйонів гривень, зірка придбала прямо з салону в Києві. Тоді знаменитість зізналась, що вона довго розмірковувала над тим, аби пересісти на зручніший автомобіль. Коли Катерина Осадча заробила достатню кількість грошей, то без вагань придбала Jaguar.

Українська ведуча Осадча показала своє авто Jaguar
Українська ведуча Осадча показала своє авто Jaguar
Катерина Осадча показала фото з купівлі власного Jaguar
Катерина Осадча показала фото з купівлі власного Jaguar

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини