Учасник “Холостячки-2” Роман Свечкоренко та його молода наречена не проти когось третього у стосунках

Роман Свечкоренко зовсім нещодавно зробив пропозицію дівчині, молодшій за нього на 10 років, а потім виявилося, що вона зовсім не проти третьої дівчини у стосунках.

Учасник проєкту “Холостячка-2” тривалий час будував стосунки з меншою за нього на 10 років Валерією Чернецькою і вже встиг зробити їй пропозицію. Звісно, закохана дівчина відповіла “так”, але весілля святкувати пара поки не поспішає. За словами нареченої, для цього поки не час.

Валерія – блогерка, вона активно веде свої соціальні мережі і показує своє життя, тренування, переживання та негаразди, доводячи, що не існує ідеальної картинки, а блогери також живі люди, що здатні терпіти невдачі та проблеми у житті. Крім цього, дівчина любить поговорити зі своїми прихильниками та розповісти подробиці їхнього з Романом життя.

В своїй класичній рубриці “поговоримо” Валерія відповідала на запитання підписників і розповіла неочікувані подробиці. Молода наречена не проти, щоб до їхніх стосунків приєдналася ще одна дівчина, бо Валерія відчуває тягу до жінок. За її словами, вона не раз ловила себе на думці, що дівчата подобаються їй більше, але після довторивалих роздумів вона чітко впевнена в тому, що кохає Романа.

Чоловік на таку позицію дівчини реагує з підтримкою, він також не проти такого експерименту, якщо його майбутня дружина пропонує спробувати щось новеньке. Занепокоєні прихильники питають, чи не боїться вона, що Ромі почне це подобатись все більше й більше і спати з іншими дівчатами для нього стане нормою, але дівчина не переживає.

“Я боюсь, що він відвикне від цього і для нього це стане не нормою”, – впевнено відповідає Валерія.

Молода наречена Романа Свечкоренка не проти третьої дівчини у стосунках
Молода наречена Романа Свечкоренка не проти третьої дівчини у стосунках

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини