Переможниця Холостяка-12 повідомила, скільки насправді тривали її стосунки з Топольським: катастрофічно мало

Переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька розповіла, чи спілкується зі своїм колишнім бойфрендом Алексом Топольським та зізналась, скільки вони з ним насправді зустрічались

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська модель і переможниця Холостяка-12 висловилась про свої стосунки з Алексом Топольським після фіналу реаліті. Дівчина відповіла на запитання, яке цікавило багатьох шанувальників – чи спілкується Катерина Лозовицька з колишнім бойфрендом після шоу.

Лозовицька про стосунки з Топольським

В особистому блозі українська модель трішки детальніше розповіла про свої стосунки з Алексом Топольським. Дівчина зізналась, скільки насправді тривав їхній роман після телепроєкту та чи спілкується вона з бізнесменом зараз.

Катерина Лозовицька розповіла шанувальникам правду про стосунки з Топольським
Катерина Лозовицька розповіла шанувальникам правду про стосунки з Топольським

Після фіналу Холостяка-12 Катерина Лозовицька та Алекс Топольський відправились у світ кохання та романтики. Проте, зіркові стосунки американського підприємця українського походження та моделі не тривали довго. Катя Лозовицька повідомила, що насправді зустрічалась зі своїм екскоханим всього лиш місяць.

Схоже, що цього часу закоханим було достатньо, аби з’ясувати, що довге та щасливе сімейне життя в них насправді не складеться. Катерина Лозовицька зізналась, що вона вирішила покинути Алекса Топольського, адже зрозуміла, що не почувається бажаною та щасливою поруч з цим чоловіком.

Катерина Лозовицька також пригадала, як склались їхні з Алексом Топольським стосунки після розриву. За словами дівчини, вона вирішила обірвати будь-які зв’язки з ексхолостяком, оскільки розуміла, що нічого хорошого з їхнього спілкування бути не могло.

Я не спілкуюся з Алексом. Наші дороги розійшлися, ми не підтримуємо ніяких контактів. Я не бачу в цьому взагалі ніякого сенсу

– прокоментувала Катерина Лозовицька.

Переможниця Холостяка-12 пригадала, як завершились їхні з Топольським стосунки
Переможниця Холостяка-12 пригадала, як завершились їхні з Топольським стосунки

Ба більш, додала переможниця Холостяка-12, вона не розуміє, якими можуть бути взаємини між ексзакоханими після розриву роману, який тривав всього місяць і постійно не влаштовував одного з партнерів.

Разом з тим Катерина Лозовицька зізналась, що під час проєкту Холостяк-12 вона ні на секунду не сумнівалась у своїй перемозі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини