“Це рішення приймають обидва в парі, я кажу так”: Злата Огнєвіч вперше заговорила про всиновлення дитини

Українська співачка та головна героїня "Холостячки-2" Злата Огнєвіч розповіла прихильникам про свої плани на всиновлення дитини найближчим часом.

Українська співачка Злата Огнєвіч заговорила про всиновлення дітей і розповіла, чому вона не може зараз на це наважитись. Під час війни дуже багато дітей залишилися без батьків і живуть в дитячих будинках, або в пунктах допомоги біженцям і мусять справлятися зі всім самотужки.

Відома холостячка не стала мовчати і обходити стороною цю тему. Прихильники у соціальних мережах запитали дівчину, чи хотіла б вона в майбутньому всиновити дитину, крім своїх рідних дітей. Дівчина відповіла чесно, що вже думала про це, але це рішення залежить не лише від неї.

“Це має бути спільним рішенням, його приймають обидва в парі. З моєї сторони – так. Я вже замислювалась над цим питанням”, – пише зірка.

Злата Огнєвіч розповіла про всиновлення дитини
Злата Огнєвіч розповіла про всиновлення дитини

Після розлучення з переможцем проєкту “Холостячка” Андрієм Задворним, дівчина не заводила нових стосунків та не розповідає про подробиці особистого життя попри те, що Мережею постійно ширяться чутки про її нові стосунки з різними представниками шоу-бізнесу. Саме через те, що в дівчини немає другої половинки, вона не поспішає всиновлювати дитину.

На думку Злати, це рішення обов’язково потрібно обговорити в парі і дійти до логічного завершення розмови. Сама дівчина не наважується на такий складний крок, тим більше, що всиновити дитину самостійно набагато складніше, ніж в парі.

Співачка Злата Огнєвіч розповіла про всиновлення дитини
Співачка Злата Огнєвіч розповіла про всиновлення дитини

Про всиновлення думає не лише співачка. Тимур Мирошниченко зі своєю дружиною оголосили про прийняття цього рішення через війну. Пара вже думала про це раніше, але події в країні точно дали зрозуміти, що це варто зробити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини