Дана Оханська, Юля Зайка і Саша Мудра: чи знайшли своє кохання фіналістки 10, 11 і 12 сезонів шоу “Холостяк”

Фіналістки тьох останніх сезонів "Холостяка" не змогли виграти серце головних героїв, але сьогодні ми дізнаємося, чи знайшли вони кохання після проєкту.

Дана Оханська

Дівчина стала учасницею “Холосятка-10” з Максом Михайлюком. Оханська програла Даші Ульяновій, але переможниця не стала будувати стосунки з чоловіком після того, як дізналася всі подробиці про його зв’язки з іншими учасницями на проєкті. Зараз в Дани чоловіка немає. Дівчина займається творчістю, розвиває свій блог і створює музику.

Після проєкту вона брала участь ще в декількох інших шоу, але шукати своє кохання поки не поспішає. Відомо, що дівчина зараз находиться в Берліні. Хто зна, можливо, саме там їй трапиться гідний головік.

Юля Зайка

Чи знайшли фіналістки Холостяків нове кохання?
Чи знайшли фіналістки Холостяків нове кохання?

Після свого програшу в “Холостяку-11” з Михайлом Заливако, дівчина розповіла про свої плани на будування стосунків. За словами Юлії, зараз їй найважливіше побудувати стосунки із собою. Як зізналась дівчина, раніше вона вважала, що стане щасливою, коли досягне успіху в бізнесі або зустріне свою людину і буде будувати здорові та класні стосунки. Насправді, для істинного щастя будувати стосунки потрібно з собою, а потім думати про щастя з іншими людьми.

Саша Мудра

Нові стосунки фіналісток Холостяка
Нові стосунки фіналісток Холостяка

Саша Мудра стала фіналісткою проєкту “Холостяк-13” з Алексом Топольським. Дівчина не забарилася після програшу та вже знайшла собі коханого американця, які допомагав їй виїхати з України. Про це розповіла одна з учасниць та подруга Саші Вікторія Варлей. Як говорить Вікторія, вони ходили разом до ресторану та новий обранець Саші дуже щедра та щира людина. Такий чоловік ідеально підходить амбіційній Саші, бо вона є головною у стосунках.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини