Квіткова зізналась, що після розлучення з Добриніним з нею не спілкуються рідні: “Намагаюсь бути в балансі”

Виявляється, родичам відомої української блогерки не сподобались новини про розлучення Даші Квіткової та Нікіти Добриніна. Зірка повідомила, що рідні припинили з нею спілкуватись

Відносно нещодавно відома українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним. Після цього знаменитостей почали буквально переслідувати запитаннями про те, чому так сталось,  вимагаючи абсолютно всіх подробиць їхнього особистого життя.

Хоча Квіткова та Добринін повідомили все, що, як вони вважали, шанувальникам потрібно знати, в мережі не припинялись обговорення їхнього розлучення та родини загалом. Схоже, що останнім часом українській блогерці це набридло, тому вона вирішила пожартувати про наслідки розриву з чоловіком.

 

Даша Квіткова пожартувала про розлучення в особистому блозі
Даша Квіткова пожартувала про розлучення в особистому блозі

Так, на особистій сторінці Даші Квіткової в соціальній мережі Інстаграм з’явилась публікація з відео, в якому знаменитість повідомила, що вона всіма силами намагається абстрагуватись від життєвих випробувань, як от, наприклад, хейт та образа родичів, які припинили з нею розмовляти.

Це я намагаюсь бути в балансі й абстрагуватись від хейту, який зараз на мене обвалився, та від образ рідних, які не розмовляють тепер зі мною

– зазначила блогерка.

Даша Квіткова не повідомила, за що саме на неї образились рідні, проте можна припустити, що причиною непорозуміння стало розлучення блогерки з чоловіком. Ця новина стала дійсно неочікуваною для всіх.

Українська блогерка опублікувала жартівливе відео про образи та хейт
Українська блогерка опублікувала жартівливе відео про образи та хейт

Проте, випереджаючи ймовірні коментарі недоброзичливців, Даша Квіткова зазначила, що опубліковане відео має виключно жартівливий і розважальний характер, а морально вона себе почуває насправді дуже добре. Знаменитість зауважила, що вона “не вмирає від депресії”, адже життя не закінчилось.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини