37-річна Оля Цибульська неочікувано розповіла правду про своє таємне захоплення: “Я обожнюю чоловіків на касі”

Відома українська співачка зізналась, які чоловіки їй симпатизують. Виявляється, що чоловік Олі Цибульської зовсім не підходить під описаний артисткою типаж

У серпні 2022 року відома українська співачка нарешті показала свого коханого чоловіка, з яким з юності будувала міцні та щирі стосунки. Знаменитість зізналась, що війна підштовхнула її до того, аби стати ближчою зі своїми фанатами, тому вона вирішила показати Сергія Грисюка, свого чоловіка та батька їхнього спільного сина Нестора.

Оля Цибульська зі своїм чоловіком і сином
Оля Цибульська зі своїм чоловіком і сином

Хоча й раніше шанувальники Олі Цибульської не знали, хто її справжній чоловік, зірка завжди намагалась бути для своїх фанатів не просто “далеким” кумиром, а близькою подругою. Саме за це тисячі українців полюбили співачку – за її відкритість та неймовірне почуття гумору. Крім своєї основної професії, співачка також активно веде особистий блог.

Так, на сторінці Олі Цибульської в соціальній мережі Інстаграм часто з’являються цікаві дописи, фотографії. Зірка також полюбляє спілкуватись та знайомитись зі своїми шанувальниками ближче, відповідаючи на їхні запитання. Фанати нерідко звертаються до української артистки з проханнями дати пораду.

Цибульська часто спілкується з фанатами
Цибульська часто спілкується з фанатами

Цього разу знаменитість знову влаштувала улюблену рубрику “запитання-відповідь” та поспілкувалась з фанатами. Хтось з підписників Олі Цибульської запитав, чи нормально для чоловіка працювати в супермаркеті продавцем. Співачка відреагувала цілком схвально, заявивши, що робота зараз на вагу золота, тому й перебирати нею – не найкраще рішення.

Крім того, додала Оля Цибульська, вона обожнює чоловіків на касах у супермаркеті.

Оля Цибульська відповіла на запитання шанувальників
Оля Цибульська відповіла на запитання шанувальників

Нагадаємо, що зірка давно перебуває в щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Сергієм Грисюком, проте довгий час Цибульська не афішувала свого особистого життя, адже ніколи не любила зайвого піару. Втім, заявила знаменитість “поки люди ховаються від бомб, ховатися від камер було б по-дитячому” та показала щасливі стосунки з коханим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини