“Десь по 16 років”: співачка Джамала показала архівне фото з тоненькими бровами та червоними губами

Українська співачка Джамала показала прихильникам фото, коли їй було 16 років. Користувачі зазначили, що вона дуже змінилася з тих років і стала гарнішою.

Відома українська співачка та переможниця одного з сезонів “Євробачення” Джамала показала прихильникам архівне фото з часів, коли їй було 16 років. Жінка привітала свою дуже близьку подругу з днем народження і показала дві фотографії для порівняння – в юності та зараз.

В ті часи в Джамали були тоненькі брови, намальовані яскравою червоною помадою і підведені очі чорним олівцем. Подружка виглядає так само, їх можна навіть переплутати. А от в дорослому віці дівчата виглядають значно краще. Подружка з дуже кучерявим волоссям, брівки вже не такі тонкі і в обох природній макіяж.

“Змінилися? Десь по 16 років” – написала співачка.

Джамала показала, як виглядала в 16 років
Джамала показала, як виглядала в 16 років

Перед цим співачка поділилася з прихильниками сумною новиною. Справа в тому, що січень для неї видався дуже складним місяцем, вона втратила одразу двох своїх близьких друзів, що змусило її почувати себе погано. Прихильники намагались підбадьорювати її приємними словами. Співачка подякувала своїм прихильникам за таку чуйність та підтримку.

“Дуже хочу подякувати вам за вашу підтримку. Січень для мене завжди був сімейним місяцем, але цьогоріч він видався для мене дуже складним. Крім постійних жахливих новин, я пережила не одну особисту втрату. Завдяки вам (прихильникам) я відчула підтримку. Люблю вас та обіймаю”, – сказала співачка.

Також Джамала додала, що їй досі складно жити і вона переживає події 24 лютого знову і знову. Їй дуже складно адаптуватися за звикнути до нових умов життя під час повномасштабного вторгення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини