19-річна донька Олени Кравець вразила енергійними танцями на фестивалі у Києві: у мішкуватих штанах і худі

Старша донька відомої української гумористки та зірки "Кварталу" підкорила танцпол на київському фестивалі. Марія Кравець у стильному образі навчила всіх правильно танцювати

Відома українська актриса та гумористка Олена Кравець виховує трьох дітей. Старша донька зірки Марія не просто полюбляє танцювати, а й професійно цим займається. Нещодавно в особистому блозі дівчини з’явилось відео, на якому вона демонструє свої хореографічні навички на одному з київських фестивалей.

Без перебільшення можна сказати, що Марія буквально запалила танцмайданчик і підкорила публіку ритмічним танцем і професійними рухами. Фішкою виступу став і стильний наряд зіркової доньки. Дівчина виступила в мішкуватих штанах та оверсайз світшоті. Такий образ додав танцю Марії особливого шарму та підкреслив стиль, в якому вона танцює – фрістайл.

Донька Олени Кравець підкорила публіку своїми танцями
Донька Олени Кравець підкорила публіку своїми танцями

На особистій сторінці дівчина опублікувала відео з танцювального фестивалю, що проходив в українській столиці. Там Марія Кравець зайнялась тим, що любить найбільше – танцями. Під ритмічну музику дівчина вразила публіку незвичайними та пластичними рухами, а натовп навколо Кравець молодшої не міг відвести від дівчини очей.

Раніше зіркова мама дівчини вже розповідала про захоплення своєї доньки. Так, Олена Кравець в одному з інтерв’ю зізналась, що її донька Марія дуже серйозно займається танцями та називає хореографічну діяльність своєю пристрастю. Українська гумористка та актриса повідомила, що Марія не приховує своїх талантів. Одного разу дівчина виступила з танцем на корпоративі “Кварталу 95”.

Разом з тим, продовжила Олена Кравець, її донька поки що не визначилась з тим, чи хоче зробити хореографію не лише своїм захопленням, а й основною професійною діяльністю. За словами української гумористки, її донька серйозно займається танцями, проте зараз ця справа не виходить за рамки хобі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини