Тарас Цимбалюк зізнався, чому досі не живе разом з коханою: “Ми насолоджуємося звичайним побутом”

Тарас Цимбалюк з початком нових стосунків не розповідає багато про особисте життя, але правди не приховаєш. Чоловік розповів, чому вони з коханою досі не живуть разом.

Актор Тарас Цимбалюк після розлучення з візажисткою Тіною Антоненко недовго ходив в холостяках і завів собі нові стосунки. Обраницею чоловіка стала рестораторка та дизайнерка Світлана Готочкіна. Пара будує стосунки вже 5 місяців, але досі не живе разом.

Спочатку, чоловік приховував свої стосунки, як і Світлана. Пара публікувала фотографії одне одного з закритими обличчями, не афішувала і не розкривала особистостей одне одного, але коли прихильники почали помічати однакові знімки в двох різних людей, то все стало зрозуміло. Тарас розповідав, що він не хотів казати на широкий загал про стосунки через те, що йому дуже добре з його новою коханою. Він не очікував, що так швидко вони знайдуть зв’язок.

Та в прихильників постало нове питання: чому пара за п’ять місяців стосунків досі живе окремо? Невже, у стосунках не все так гладко і через це вони поки не планують ділити квадратні метри? На це Тарас Цимбалюк також знайшов відповідь. За його словами, вони з Світланою насолоджуються першим етапом у стосунках – це вечері, зустрічі та прогулянки містом.

“Ми насолоджуємося звичайними діями. Вечеря разом, подивитись фільм, влаштувати прогулянку – такі банальні речі мають для нас велику цінність. Приємно бути втомленим ввечері і просто провести час з коханою людиною. Сидіти поряд, дивитись в телефони і водночас спілкуватися один з одним. В такому моменті нам кльово”, – зізнається актор.

Така позиція подобається як Світлані, так і чоловікові. Вони нікуди не поспішають і коли будуть готові до життя разом – обов’язково це зроблять.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини