Витягнув телефон з сумочки: кума Дзідзьо Ольга Цибульська розповіла про свого горе-залицяльника

Артистка та кума Дзідзьо Ольга Цибульська розповіла, як один з її залицяльників поцупив телефон дівчини, щоб позбавити конкурентів можливості спілкуватися з коханою.

Знаменита українська телеведуча та артистка Ольга Цибульська розповіла прихильникам про свою юність та залицяння від протилежної статі. Звісно, не обійшлося без кумедної та каверзної ситуації. Дівчина полюбляє розповідати користувачам в Мережі цікаві історії зі свого життя та цього разу їй пригадалась історія одного героя-коханця, який не хотів, щоб вона спілкувалася з іншими хлопцями.

Ольга Цибульська розповіла про свого залицяльника

Справа в тому, що її залицяльник поцупив її перший телефон. Так-так, це не жарт. За словами Цибульської, хлопець не хотів, щоб вона спілкувалася з його конкурентами і просто витягнув в неї з сумочки її мобільний. Дівчина була шокована, але нічого з цим зробити не могла.

“Коли я вчилася в естрадно-цирковому, то один хлопець, щоб мені не телефонували інші хлопці, поцупив в мене з сумочки телефон. Потім про це дізналися педагоги, але я не могла з цим нічого зробити, бо не могла довести”, – розповіла Ольга.

Зараз артистка понад 20 років будує своє життя з іншим чоловіком на ім’я Сергій. За словами прихильників, він точнісінька копія голлівудського актора Г’ю Джекмана, тому дівчині заздрить не одна українка. Спочатку співачка не показувала навіть його обличчя і дуже довго приховувала його, але не витримала і показала свого красеня аудиторії.

Чоловік Ольги Цибульської копія голлівудського актора
Чоловік Ольги Цибульської копія голлівудського актора

Чоловік зібрав купу приємних коментарів від прихильників Цибульської:

  • “Який гарний чоловік! Вам дуже пощастило з таким красунчиком!”,
  • “Це що, Г’ю Джекман? Точнісінька копія. Олю, ви така щаслива жінка, я в захваті”,
  • “Яка гарна пара, ви дуже пасуєте одне одному”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини