Володимир Дантес розповів, чому йому краще бути наодинці: компанія Кацуріної вже не влаштовує

Володимир Дантес активно проводить час з друзями та коханою Дашею Кацуріною з дітьми, але є періоди, коли йому значно краще перебувати набодинці з власними думками.

Володимир Дантес продовжує будувати стосунки з рестораторкою Дашею Кацуріною. Відомо, що він вже знайшов спільну мову з її дітьми та весело проводить з ними час. Як жартував раніше Володимир, тепер він хоча б для когось став авторитетом.

Попри це, редакція сайту Добрі новини з’ясувала, чому йому краще залишатися наодинці із собою. Є деякі речі, які йому краще вдаються саме завдяки перебуванню на самоті. Володимиру подобається тиша. Саме з неї він черпає своє натхнення. Перебуваючи в повному спокої, до нього приходить натхнення на музику, нові стендапи, проєкти та багато іншого. Він почуває себе впевнено і комфортно.

Володимир Дантес розповів, чому йому краще наодинці
Володимир Дантес розповів, чому йому краще наодинці

Володимиру подобається тиша та компанія його самого, тому що можна поводити себе так, як подобається саме тобі. Ти можеш їсти двома руками не заквиваючи дверцята холодильника і запивати це все газованими напоями без цукру і тобі зовнім не соромно, бо тебе ніхто не бачить.

“Найкращі речі зі мною відбуваються, коли я сам”, – каже Володимир Дантес.

Звісно, дуже добре, коли біля тебе знаходиться хтось, хто може підняти настрій чи просто провести разом час, але коли справа стосується творчості та натхнення, в такому випадку краще творити самому. Слухати те, що йде в тебе від душі, бо думка близьких може часто не співпадати з твоєю і через це можна навіть посваритися.

Володимир обирає для себе деколи проводити час наодинці з власними думками, щоб як слід почерпнути натхнення для нових композицій та виступів.

“Коли я залишаюся сам, я можу сказати: “Вова, ну це фігня, давай перероби”, або “Так, це класно, ти молодець”, – додає чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини