Ребрик зізналась, що її 10-річна донька сама заробляла гроші, поки вона була вагітна вдруге: “Відповідально”

Відома українська ведуча та актриса зізналась, де з 5 років працює її старша донька. Так, дівчинка вже п'ять років поспіль будує власну кар'єру та цілком спокійно забезпечує себе коштами

Лілія Ребрик вже давно перебуває у щасливому шлюбі зі своїм коханим чоловіком Андрієм Диким. Разом вони виховують двох доньок. Старша Діана, виявляється, росте дуже відповідальною та самостійною дівчинкою. У нещодавньому інтерв’ю зіркова мама Діани Дикої зізналась, що її старша донька вже років зо п’ять працює та самостійно покриває власні витрати.

Так, відома українська актриса та ведуча зізналась, де працює її донька. Діана Дика почала будувати акторську кар’єру.

Лілія Ребрик зізналась, що її 10-річна донька вже самостійно працює
Лілія Ребрик зізналась, що її 10-річна донька вже самостійно працює

У розмові з Аліною Доротюк українська актриса розповіла, що її старша донька вперше в житті заробила кошти на знімальному майданчику. Діана Дика почала зніматись у кіно – як і її зіркова мама. Хоча Лілія Ребрик не уточнювала, але можна припустити, що саме завдяки її зв’язкам вдалось підшукати доньці роль.

Лілія Ребрик також зізналась, що Діана дуже відповідально ставиться до власної кар’єри. Коли зіркова мама була вагітна вдруге, а дівчинці потрібно було вирушати на знімання чергової стрічки, Діана самостійно туди діставалась.

До слова, Лілія Ребрик не стала розкривати суму гонорару, який зазвичай отримує її донька на знімальному майданчику, проте зауважила, що на зароблені кошти вона вже дещо собі купила. Так, Діана Дика самостійно заробила на велосипед і телефон.

Діти Лілії Ребрик та Андрія Дикого
Діти Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Наразі у фільмографії Діани Дикої вже є шість стрічок, серед яких “Подаруй мені життя”, “Серце матері”, “Багато непогожих днів”.

Варто зазначити, що той факт, що Діана Дика почала акторську кар’єру, взагалі не дивує. Доволі рідко у творчих родинах діти вирішують пов’язати власне життя з відмінною від батьківської професією. Втім, той факт, що з 5 років зіркова донька українського творчого подружжя вже самостійно заробляє непогані кошти, не може не дивувати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини