З чим боровся, на те й напоровся: нова пасія Тараса Цимбалюка виявилася екс-учасницею “Холостяка”

Український актор Тарас Цимбалюк будує нові стосунки з журналісткою Світланою Готочкіною, яка, як виявилося, стала колишньою учасницею проєкту "Холостяк".

Український актор Тарас Цимбалюк вже не перший місяць знаходиться у стосунках зі Світланою Готочкіною, чиє ім’я він деякий час приховував від публіки. Як виявилося, дівчина стала екс-учасницею четвертого сезону реаліті-шоу про кохання “Холостяк”. Раніше чоловік сміявся зі своєї колишньої Вікторії Варлей через її участь у проєкті з Алексом Топольським, а зараз розповів, що його кохана також була на відомому проєкті.

Обраниця Тараса Цимбалюка стала екс-учасницею Холостяка
Обраниця Тараса Цимбалюка стала екс-учасницею Холостяка

Світлана була на проєкті лише один ефір, але встигла засвітитися на телебаченні. Вона покинула шоу після першої вечірки. Ця новина не стала на заваді стосункам Тараса та Світлани. Чоловік розповів, що з нею він зараз щасливий, як ніколи раніше. Це його рідна людина і він відчуває це зсередини. Ефір за участі своєї коханої чоловік вирішив не дивитися.

Відомо, що пара спілкувалася в соціальних мережах, а потім просто зідзвонилася. Цей дзвінок став великим початком стосунків новоспеченої пари. Ніхто з них не очікував, що звичайна розмова по телефону зможе привести їх до таких чудових стосунків.

“Ніхто нічого від цього дзвінка не очікував, а підсумку – ми говорили аж чотири години”, – розповідає Тарас.

Світлана Готочкіна була учасницею Холостяка-4
Світлана гГоточкіна була учасницею Холостяка-4

Зараз пара разом проводить багато часу, але не поспіщає жити разом. Актор зізнається, що для них є комфортною така стадія стосунків: вони проводять разом вечори, гуляють містом, наповнюють свої стосунки романтикою та приємними емоціями. Тарас Цимбалюк розповів, що зараз для цього не час і вони почнуть жити разом, щойно відчують, що їм це потрібно. Така позиція є цілком зрозумілою та правильною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини