“Як родина комарів”: переможець “Холостячки” Олександр Еллерт показав рідкісні кадри з донькою

Олександр Еллерт в умовах повномасштабного вторгення не часто бачиться зі своєю донькою, зараз йому це вдається зробити лише через віртуальне спілкування.

Олександр Еллерт – відомий український сценарист студії “Квартал-95” а також гуморист, став переможцем у проєкті “Холостячка” з Ксенією Мішиною. Після перемоги на проєкті пара намагалася будувати стосунки, але розлучилися через те, що зрозуміли – вони один одному не підходять. Після розриву ні Еллерт, ні Мішина не завели серйозних стосунків, хоч натяки на це є в кожного з них.

Зараз чоловік знаходиться в США. Він покинув Україну і зізнається, що йому боляче переживати розлуку з його рідною донькою, тому що вони спілкуються лише завдяки телефонному зв’язку по відео.

“Поки що бачимося так, як родина комарів. Всі хочуть це завершити, я сумую, доню”, – пише Еллерт під фото під час розмови з донькою.

Прихильники чоловіка почали співчувати йому в коментарях:

  • “Ця війна розлучила багато сімей та зруйнувала багато життів. В нас одна мрія: перемога”,
  • “Суперові тато та доця!”.

Перед цим на сторінці чоловіка була приголомшливе відео, на якому одна з бабусь говорить, що Еллерт – це проплачений агент Зеленського. Чоловік запитав у неї, що вона думає з приводу діяльності президента росії, на що жіночка відповіла, що вона його підтримує і він все робить правильно. Еллерт після таких слів був здивований, але йому вдалося знайти підтримку серед інших людей, що стоять на боці правди. Прихильники відреагували на таке доволі очевидно:

  • “Дивно, а чому ця жіночка в Америці, а не в своїй росії?”,
  • “Проплачений Еллерт? Сміхота та й годі, немає тут про що говорити”,
  • “Не розумію логіки, в них в цьому винні Штати, але вони не поспішають повертатися в свою рідну домівку”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини