“В жінці має бути загадка”: співачка Оля Полякова розповіла, чому бере з чоловіком окремі номери в готелі

Відома українська співачка Оля Полякова відома не лише своїм голосом, але й незвичайними поглядами на стосунки з чоловіками. Жінка розповіла, чому варто жити окремо від чоловіка.

Оля Полякова познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком близько 20 років тому. В ті часи Вадим Бурявський був бізнесменом і утримував співачку, але потім все перевернулося з ніг на голову. Зараз співачка не часто публікує нові фотографії з коханим, бо не любить розповідати про подробиці свого особистого життя, але редакція сайту Добрі новини дізналася дещо цікавеньке.

Зіркова блондинка здивувала своїми словами про те, що вони з чоловіком під час відпочинку завжди беруть різні номери у готелі, щоб не знаходитись одне з одним 24 години на добу. Полякова вважає, що це потрібно робити для того, щоб у вас був час один від одного відпочивати і трішки особистого простору. Як далі каже зірка, вони не користуються навіть однією ванною кімнатою, щоб робити вечірні чи ранкові процедури.

Оля Полякова розповіла про стосунки з чоловіком
Оля Полякова розповіла про стосунки з чоловіком

“Я завжди беру або різні номери, або номер з двома ванними кімнатами. В жінці має бути загадка. Багато хто скаже, що вони з коханим одне ціле, але це така маячня. Чоловік має шукати вашу загадку”, – каже Полякова.

Вона вважає, що таким чином у стосунках буде зберігатися вогник та щось загадкове, що так люблять чоловіки у жінках. Навіть після стількох років шлюбу потрбіно тримати дистанцію одне з одним, аби не набридати і не руйнувати своє щасливе життя. Як показує практика, саме через побутові проблеми багато пар припиняють свої стосунки, бо вони починають сваритися через різні дрібниці.

Оля Полякова розповіла, чому живе окремо від чоловіка

Тому саме відпочинок один від одного – це один з маленьких секретів успішного шлюбу в Олі Полякової та її чоловіка Вадима.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини