“Відкрила в собі кохання”: співачка Наталія Могилевська розсекретила ім’я свого таємного обранця

Особисте життя Наталії Могилевської довгий час знаходиться в секреті. Відомо, що жінка перебуває у стосунках, але хто став її обранцем - було невідомо, поки зірка не розсеркетила його імені.

Українська співачка Наталія Могилевська розповіла, що в неї вже з’явилися нові стосунки, в яких вона дуже щаслива та почуває себе коханою. На День святого Валентина Могилевська зізналася, що тепер для неї це особливе свято, бо її коханого також звуть Валентин.

“У нас подвійне свято! Я відкрила в собі кохання і це кохання звуть Валентин!”, – зізналася співачка.

Зірка не розповідає про його особистість зовсім нічого. Єдине, що нам відомо – чоловік деякий час жив у Сполучних Штатах Америки, вони живуть разом і познайомилися під час повномасштабного вторгення. Наталія розповідає, що це кохання змінило її в кращий бік та дає сили жити з новою мотивацією кожного дня. Крім цього, вона розповіла про свої мрії стосовно дітей.

Могилевська вже давно мріє почути завітне слово “мама” від маленького пупсика, але вона не впевнена, що їй вистачить часу на реалізацію всіх її планів та мрій. Поки це не заважає їй будувати щасливе життя з її загадковим Валентином.

З перших днів вторгення Могилевська бояла бути вдома сама, але потім ситуація змінилася. Зірка розповідала про те, що вона сама намагалася збити дрон і стріляла в нього зі зброї, яка є в її чоловіка. Тоді про стосунки співачки ніхто не знав і така новина не на жарт здивувала всіх прихильників Могилевської.

“Я намагаюся жити з оптимістичним настроєм. Було страшно лише перший тиждень, але зараз, коли бачу, як ракета летить, то ніяк не змінюю свій розпорядок дня. Зберігаю спокій та намагаюся не перейматися”, – зізнається Могилевська.

Популярне

Подібні новини