Хотів випити кави і відпочити на Балі: Саша Мудра з “Холостяка-12” розповіла, як Алекс намагався її повернути

Фіналістка проєкту "Холостяк-12" з Алексом Топольським Олександра Мудра розповіла про спілкування з холостяком після закінчення реаліті про кохання.

Фіналістка проєкту “Холостяк-12” з Алексом Топольським Саша Мудра розповіла про спілкування з чоловіком після закінчення відомого реаліті-шоу. Дівчина каже, що Алекс писав їй за день до початку повномасштабного вторнення з пропозицією вийти на каву, бо наступного дня в них мали бути зйомки пост-шоу.

“Може кави поп’ємо? Таке повідомлення він мені написав”, – каже Саша.

Дівчина не погодилась на цю пропозицію, тому що почала підозрювати, що це не просто так. Не було винятком те, що їх могли знімати на камеру і зробити з цього повний каламбур, показавши їхнє “побачення” під час зйомок.

Саша Мудра розповіла про стосунки з Алексом Топольським
Саша Мудра розповіла про стосунки з Алексом Топольським

Крім цього, Саша розповіла, що Алекс написав їй довге сентиментальне повідомлення про його почуття. Вони зідзвонились і проговорили декілька годин. Дівчина розповіла, що в неї є хлопець, а Алекс відповів, що вона не буде з ним щаслива і стосунки триватимуть максимум два місяці.

“Я в нього запитала, а з ким я тоді буду щаслива? З тобою? Він відповів: “Приїзджай на Балі і дізнаєшся”. Ну, серйозно? Вже я все кидаю і біжу дивитися квиточки на літак”, – жартома розповідає Саша.

Саша Мудра розповіла про спілкування з Топольським
Саша Мудра розповіла про спілкування з Топольським

Саша Мудра розповіла, що в неї з новим хлопцем у стосунках все добре, але чи звернула б вона увагу на Алекса в реальному житті, а не на проєкті – вона відповіла незрозуміло. Швидше за все, що в них нічого би не вийшло, бо Алекс – не той чоловік, який потрібен Саші. В нього є пристасть, але немає стабільності та впевненості в завтрашньому дні, тому її хлопець-американець набагато кращий для неї в кожному з аспектів особистого життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини