Ектор Хіменес-Браво зізнався, на що витратив майже 120 тисяч гривень: “Зробили волонтерську знижку”

Найкращий суддя проєкту "МастерШеф" та видатний кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів, на що він витравив доволі велику суму, а саме - 116 тисяч гривень.

Ектор Хіменес-Браво під час повномасштабного вторнення не лише годує наших військових та всіляко їм допомагає, але й збирає кошти на військові потреби. Нещодавно чоловік розповів, що він збирав гроші на допомогу наших військових, що перебувають в Бахмуті. Цього разу він повністю відзвітував перед прихильниками в Мережі про те, що саме він купував та куди пішли всі зібрані кошти.

За словами кулінара, він та його команда закупили 5 касок по 21 тисячі гривень, але завдяки комунікації з волонтерами зі “Зграї” вони допомогли зробити Ектору дешевший закуп і команда могла купити каски по 14 тисяч гривень.

“Зграя” додала ще своєї волотнерської знижки і ми взагалі купили каски по 10 тисяч. Це вогонь!”, – каже кулінар.

Ектор Хіменес-Браво розповів, на що витратив кругленьку суму
Ектор Хіменес-Браво розповів, на що витратив кругленьку суму

Також, Ектор Хіменес-Браво та його команда допиталися у військових, чим їм ще можна допомогти, бо на касках змогли значно зекономити кошти, тому вирішили купити ще й активні навушники разом з адаптерами до них, мультитули і декілька павербанків для живлення пристроїв, які постійно мають бути підключені до мережі. Крім цього, додали трішки продовольчих запасів.

Як розповідає чоловік далі, він дуже переживав за цей процес, бо зібрати гроші – це одне, а от знайти місця, де можна все це придбати якомога дешевше – це набагато складніше. На щастя, йому допомогли і він зміг без перешкод впоратися з покупкою необхідного для військових, а також особисто відстежував всі витрати, щоб ні копійка не проскочила туди, куди не потрібно. Сподіваємося, нашим військовим це дуже допомогло.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини